Yandex Metrica

Sitede Ara

Nihat Karaarslan kimdir? İş insanına silahlı saldırı!

Ankara'da iş isanın Nihat Karaarslan iş yerinden evine gittiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Nihat Karaarslan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Nihat Karaarslan'ın yanındaki akrabası C.A. da silahlı saldırıda yaralandı. Karaarslan'ın 2022'de silahlı saldırıya uğradığı öğrenilmişti. Peki Nihat Karaarslan kimdir, nereli ve ne iş yapıyor?

Gündem

04.07.2024, 08:40

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Yukarı Dikmen Mahallesi'nde bulunan evine yaklaşan ve aracından inen iş insnaı Nihat Karaarslan ve beraberindeki akrabası C.A. silahlı saldırıya uğradı. Nihat Karaarslan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. İş adamının vücuduna 3 kurşunun isabet ettiği öğrenildi. Nihat Karaarslan 2022 yılında da silahlı saldırıya uğramıştı. 

Emekliler dernek ve vakıflarda çalışamaz mı? EYT'liler Kızılay ve Yeşilay'da çalışırsa maaşı kesilir mi? Emekliler dernek ve vakıflarda çalışamaz mı? EYT'liler Kızılay ve Yeşilay'da... Haberi Görüntüle

NİHAT KARAARSLAN KİMDİR?

Nihat Karaarslan Ankara'da faaliyet gösteren bir iş insanıydı. Nihat Karaarslan 2022 yılında da silahlı saldırıya uğramıştı. 

Nihat Kararslan bir kez daha silahlı saldırıya uğradı. Evine döndüğü sırada kapıda bekleyen bir kişi tarafından ateş açıldı ve Karaarslan 3 kurşun ile ağır yaralandı. 

Saldırının ardından hemen 112 arandı ve olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından Nihat Kararslan Gazi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün çalışmaları sonucunda olayın faili olan 4 kişinin tespit edilip gözaltına alındığı öğrenildi.

Zanlıların çift plaka kullandığı ortaya çıkarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading