Yandex Metrica

Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl kiminle evleniyor?

Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl kiminle evleniyor?

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl uzun süre sevgili olduğu Nilşah Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıllarda nişanlanmıştı. Çiftten evlilik haberi merakla beklenirken o haber geldi. Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu yakın zamanda dünya evine girecek. Kendisinden 21 yaş küçük olan nişanlısı ile ekranlaradan uzak bir hayat süren Yavuz Bingöl mutluluğunu evlilik ile perçinlemek istiyor. Nilşah Ağaoğlu'nun kim olduğu ise magazin severler tarafından araştırılıyor. Peki Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl kiminle evleniyor?

Gündem

04.09.2024, 11:07

Sesi, yorumu ve sahne performansı ile adından söz ettiren Yavuz Bingöl Öykü Gürman ile Nisan 2016'da yollarını ayırdıktan sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Yavuz Bingöl kendisinden 21 yaş küçük Nilşah Ağaoğlu ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Yıllar süren bu birliktelikte çift nişanlanarak evlilik yolunda önemli bir adım atmıştı. Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu'nun yakın zamanda dünya evine gireceği öğrenildi. Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl kiminle evleniyor? soruları ise magazin gündemine düşen haberlerin ardından sıkça sorulmaya başlandı.

Yürek dağlayan detay: Çocuğuna kucağına alamadan şehit oldu Yürek dağlayan detay: Çocuğuna kucağına alamadan şehit oldu Haberi Görüntüle

NİLŞAH AĞAOĞLU KİMDİR?

Nilşah Ağaoğlu 38 yaşında ve peyzaj mimarı olarka profesyonel işlerde görev alıyor. Yavuz Bingöl ile tanışıklığı yıllar öncesine dayanan Nilşah Ağaoğlu ünlü türkücü ile hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. 

Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu 25 Ekim'de Ayvalık'ta hayatlarını birleştirecek.

Nilşah Ağaoğlu'nun oldukça detaycı olduğu ve Yavuz Bingöl'ün işlerinde de söz sahibi olduğu öğrenildi. 

6 yıldır birlikte olan çiftten gelen haberler Yavuz Bingöl'ün hayranlarını sevindirdi. 

Yavuz Bingöl müstahbel eşi hakkında yaptığı açıklamada  Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi Nilşah 38 yaşında, ben de 59. Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüyoruz. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur.

Kendisi çok detaycıdır. Yaptığım işlere de çok burnunu sokar. Sonuçta kadın olarak daha farklı bir gözle bakıyor her şeye. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var." demişti.

ABD'de ele geçirilen 14 tarihi eser Türkiye'ye iade edilecek ABD'de ele geçirilen 14 tarihi eser Türkiye'ye iade edilecek Haberi Görüntüle

YAVUZ BİNGÖL KAÇ KERE EVLENDİ?

Yavuz Bingöl şimdiye kadar 4 kere evlenmiştir. Son evliliğini Öykü Gürman ile yapmıştır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading