Sitede Ara

Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl'ün eşi ne iş yapıyor?

Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl'ün eşi ne iş yapıyor?

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl dördüncü evliliğinin ardından 5. evliliğini Nilşah Ağaoğlu ile yaptı. Çiftin nikah töreni Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapıldı. Çifti bu mutlu gününde sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı. Peki Nilşah Ağaoğlu kimdir? Yavuz Bingöl'ün eşi ne iş yapıyor?

Gündem

26.10.2024, 13:17

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünya evine girdi. Sade bir nikah tören ile evlenen çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı plajında yapılan nikah törenine Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan da katıldı. 

Sosyal risk haritası çalışması başladı: Her aileye ''Aile rehberi'' geliyor Sosyal risk haritası çalışması başladı: Her aileye ''Aile rehberi'' geliyor Haberi Görüntüle

NİLŞAH AĞAOĞLU KİMDİR?

1984 doğumlu olan Nilşah Ağaoğlu 39 yaşındadır. Yavuz Bingöl ile dünya evine giren Gülşah Ağaoğlu Bingöl'den 21 yaş küçüktür. 

Profesyonel peyzaj mimarıdır. 

Yavuz Bingöl ile tanışıklığı yıllar öncesine dayanan Nilşah Ağaoğlu ünlü türkücü ile evlendi. 

Nilşah Ağaoğlu, peyzaj mimarisi ve mücevher tasarımı dünyasında adından söz ettiren bir isimdir.  

Nilşah Ağaoğlu'nun oldukça detaycı olduğu biliniyor. Yavuz Bingöl'ün işlerini de yönlendiren Nilşah Ağaoğlu başarıya odaklıdır. 

Yavuz Bingöl eşi hakkında yaptığı açıklamada  Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi Nilşah 38 yaşında, ben de 59. Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüyoruz. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur.

Kendisi çok detaycıdır. Yaptığım işlere de çok burnunu sokar. Sonuçta kadın olarak daha farklı bir gözle bakıyor her şeye. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading