Yandex Metrica

Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu kimdir?

Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu kimdir?

Şarkıcı Nilüfer'in 2000 yılında evlat edindiği Ayşe Nazlı Yumlu'nun kim olduğu son günlerde arama motorlarına oldukça sık sorulmaya başlandı. Ayşe Nazlı Yumlu kimdir? sorusu Reha Muhtar'ın yoğun bakıma kaldırıldığı gelişmelerinin ardından sıkça soruluyor. 

Gündem

20.08.2024, 16:58

Reha Muhtar son eşi Deniz Uğur ile dünya evine girmiş ve bu evlilikten çiftin 2 çocuğu dünyaya gelmişti. Çift olaylı şekilde ayrıldıktan sonra çocukların velayeti konusunda sürekli olarak mahkemelik olmuştu. Reha Muhtar'ın yoğun bakıma alınmasının ardından Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun çiftin15 yaşındaki oğlunun, anne Deniz Uğur'a teslim edilmediği ileri sürüldü. Altun sosyal medyadan yaptığı açıklamada çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Yaşanan gelişmelerin ardından Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu kimdir? sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Büyük zaferin 102. yılı: Devlet erkanından Anıtkabir ziyareti Büyük zaferin 102. yılı: Devlet erkanından Anıtkabir ziyareti Haberi Görüntüle

AYŞE NAZLI YUMLU KİMDİR?

Ayşe Nazlı Yumlu henüz 4 aylıkken çocuk esirgeme kurumundan ünlü şarkıcı Nilüfer tarafından 2000 yılında evlat edinildi. 

Şarkıcı Nilüfer kızı Ayşe Nazlı'ya olan sevgisini her defasında dile getiriyordu. Anne kızın birbirine olan bağı ve sevgisi magazin basınında da uzun süre yer aldı. 

22 Temmuz 1999 yılında doğan Ayşe Nazlı Yumlu, 2024 yılı itibarıyla 25 yaşındadır.

2001-2003 yılları arasında annesi Nilüfer ile aşk yaşayan Reha Muhtar, Ayşe Nazlı Yumlu'nun manevi babalığını üstlendi.

İngiltere'de eğitim hayatını sürdüren Ayşe Nazlı, zaman zaman İstanbul'a annesi Nilüfer'in yanına gelerek ziyarette bulunuyor.

Ayşe Nazlı Yumlu sosyal paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ayşe Nazlı Yumlu Instagram'da @aysenazliyumlu kullanıcı adıyla paylaşımlarına devam ediyor.

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon 6. bölüm ne zaman çıkacak? The Rings Of Power 6. bölüm çıktı mı? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon 6. bölüm ne zaman... Haberi Görüntüle

AVUKAT FEYZA ALTUN'DAN AYŞE NAZLI YUMLU AÇIKLAMASI

Reha Muhtar'ın yoğun bakıma kaldırılıp entübe edilmesinin ardından 15 yaşındaki oğlunun, anne Deniz Uğur'a teslim edilmediği iddia edildi.  Reha Muhtar'ın eski eşi olan Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun, çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Feyza Altun açıklamasında "Çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi.  Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading