Sitede Ara

Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta'da neden yok, ayrıldı mı?

Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta'da neden yok, ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı’nın neden yayında olmadığı merak ediliyor. Peki, Nur Tuğba Namlı neden yok?

Gündem

26.09.2024, 11:32

Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı’nın yerine Ferda Yıldırım’ın gelmesi şaşkınlıkla karşılandı. Hakan Ural ile birlikte hazırladıkları sabah programı ile oldukça sevilen ikiliden Namlı’nın ayrılışı kafaları karıştırdı.

Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural ile beraber Kanal D ekranlarında hafta içi her sabah izleyenlerin karşısına çıkan Nur Tuğba Namlı’yı göremeyenler bunun sebebini araştırmaya başladı. Peki, Nur Tuğba Namlı neden ayrıldı?

Narin Güran cinayeti ne zaman açıklığa kavuşacak! Bakan Yerlikaya'dan merak edilen soruya yanıt Narin Güran cinayeti ne zaman açıklığa kavuşacak! Bakan Yerlikaya'dan merak... Haberi Görüntüle

NUR TUĞBA NAMLI NEDEN YOK?

Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural ile birlikte ekranları başında olan sunucu Nur Tuğba Namlı’dan kötü haber geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Namlı son dakika kararı doğrultusunda programdan ayrıldığını söyledi.

Nur Tuğba Namlı

Namlı, "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra…Dile kolay 4,5 senedir kanald ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor." paylaşımında bulundu.

Namlı’nın Neler Oluyor Hayatta programından neden ayrıldığı konusunda net bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading