Yandex Metrica

Nusret toplam serveti ne kadar? Nusret depremzedelere ne kadar bağış yaptı? Nusret Gökçe deprem bağış miktarı

Nusret toplam serveti ne kadar? Nusret depremzedelere ne kadar bağış yaptı? Nusret Gökçe deprem bağış miktarı

Kasap çıraklığından dünya markası olan Nusret Gökçe, depremzedeler için yaptığı bağışın ardından merak konusu oldu. Peki, Nusret Gökçe toplam serveti ne kadar? Nusret Gökçe depremzedelere ne kadar bağış yaptı? İşte tüm detaylar...

Gündem

21.05.2024, 17:06

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından yaptığı bağışı açıklayan dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe, serveti ve yaptığı bağış miktarı ile gündem oldu. Vatandaşlar, arama motorları vasıtasıyla Nusret Gökçe toplam serveti ne kadar? Nusret depremzedelere ne kadar bağış yaptı? Sorularını yoğun olarak soruyor. Peki, Nusret Gökçe kimdir, kaç yaşında, serveti ne kadar? 

Rumları teslim alan Amerika'ya karşı Kıbrıs Türk Devleti'ni kurma vakti geldi Rumları teslim alan Amerika'ya karşı Kıbrıs Türk Devleti'ni kurma vakti... Haberi Görüntüle

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

Nusret Gökçe, 1983 yılında Türkiye'de doğmuş bir aşçı ve restoran işletmecisidir. Dünya çapında tanınması, internette popüler hale gelen viral videolarıyla oldu. Gökçe'nin videoları, yemek hazırlama ve sunum tarzı nedeniyle "Salt Bae" olarak da bilinmektedir.

Gökçe, 2010 yılında İstanbul'da ilk restoranını açtıktan sonra, birkaç yıl içinde Türkiye genelinde birkaç restoran daha açtı. Daha sonra Dubai, Abu Dabi, New York, Miami ve diğer şehirlerde de restoranlar açtı. Restoranları, özellikle kırmızı et yemekleri konusunda ün kazandı.

Gökçe'nin başarıları ve popülerliği, birçok ünlü müşteriyle çalışmasına ve sosyal medyada büyük takipçi kitlesi oluşturmasına da yol açtı. Ayrıca, 2017 yılında, yemek hazırlama videolarının viral hale gelmesiyle birlikte, birçok farklı alanda popülerlik kazandı.

İtibar suikastı peşindeler! MHP'den Bahçeli'ye dair paylaşımlara suç duyurusu İtibar suikastı peşindeler! MHP'den Bahçeli'ye dair paylaşımlara suç duyurusu Haberi Görüntüle

NUSRET GÖKÇE TOPLAM SERVETİ NE KADAR? 

Nusret Gökçe'nin toplam serveti depremzedeler için yaptığı bağışın ardından merak konusu oldu. Nusret'in toplam serveti net olarak bilinmemekle birlikte 10 milyar doları aştığı düşünülüyor.

Para piyasalarının gözü bu haberde! FED bugün faiz kararını açıklayacak Para piyasalarının gözü bu haberde! FED bugün faiz kararını açıklayacak Haberi Görüntüle

NUSRET GÖKÇE DEPREMZEDELERE NE KADAR BAĞIŞ YAPTI?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından afet bölgelerine mobil mutfak kurarak yemek dağıtan Nusret Gökçe, 50,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı videoda AFAD'a 25 milyon TL bağış yaptığını söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading