Yandex Metrica

O görüntüleri hemen sildi! Narin’in ağabeyi Baran Güran’ın PKK sempatizanı olduğu ortaya çıktı!

Vahşice öldürülen Narin Güran'ın dışarıda olan tek ağabeyi Baran Güran'ın geçimişte paylaştığı Tiktok videoları ortaya çıktı. n Güran'ın TikTok hesabı üzerinden paylaştığı bir videoda, terör örgütü PKK sempatizanı olduğu görüldü.   

Gündem

12.09.2024, 14:15

Türkiye'nin gündemine oturan Narin Güran cinayetinde soruşturmada gözaltına alınmayan abi  Baran Güran'ın TikTok hesabı üzerinden paylaştığı bir videoda, terör örgütü PKK'ya destek verdiği görüldü. 

Narin cinayetinde yeni gelişme: Kuzeni Birsan sessizliğini bozdu: Saati değiştirirsen başın yanar! Narin cinayetinde yeni gelişme: Kuzeni Birsan sessizliğini bozdu: Saati değiştirirsen... Haberi Görüntüle

AMCASINI SUÇLU BULMADI

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıkan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın soruşturması devam ediyor. Narin'i kimin öldürdüğünü bulmak için sürdürülen soruşturma kapsamında, amcası Salim Güran tutuklandı. Amca ile birlikte itirafçı olan Nevzat Bahtiyar da tutuklandı. Ancak Narin'in dışarıdaki tek ağabeyi Baran Güran, amcasını suçlu bulmuyor.

Her eve bir asker! Kayıp Narin'in köyünden sıcak gelişmeler: Köy karantinaya alındı, giriş ve çıkışlar yasaklandı Her eve bir asker! Kayıp Narin'in köyünden sıcak gelişmeler: Köy... Haberi Görüntüle

"AMCAMIZ CANIMIZDIR"

Amcasının Narin'in katili olduğunu düşünmediğini ifade eden Baran Güran "Amcamız canımızdır" dedi.  Narin'le ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınmayan abinin Narin'in kaybolmasından sonra paylaşımlar yaptığı görüldü.

Ömer Çelik'ten 12 Eylül mesajı: Tüm darbeleri ve darbecileri lanetliyoruz Ömer Çelik'ten 12 Eylül mesajı: Tüm darbeleri ve darbecileri lanetliyoruz Haberi Görüntüle

VİDEO YAYILMAYA BAŞLAYINCA SİLDİ 

En Son Haber'in derlediği bilgilere göre; Baran Güran'ın TikTok hesabı üzerinden paylaştığı bir videoda, terör örgütü PKK'ya destek verdiği görüldü. Bu videonun yayılmasından sonra ağabey Güran, videoyu hesabından sildi.

 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading