Yandex Metrica

O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca küplere bindi: Bir duble rakı içtim!

Arkadaşının eşine yaptığı sürpriz partide kendisinin rakı içerken fotoğrafının paylaşılması üzerine konuşan CHP Genel Başkanı Özel, rakı içtiğini ve içki içmeyenlere de saygı duyduğunu ifade etti.   

Gündem

04.09.2024, 11:08

CHP lideri Özgür Özel, yakın zamanda yayılan rakı fotoğraflarıyla ilgili olarak katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Özel, kişisel hayatının başkanlık öncesi olduğu gibi devam ettiğini ve yatılı okul arkadaşının eşine yaptığı sürpriz partiye katıldığını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hamlesi ilgiyi artırdı! Putin açıkladı: 34 ülke daha başvurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hamlesi ilgiyi artırdı! Putin açıkladı: 34 ülke daha... Haberi Görüntüle

KENDİSİNİ FOTOĞRAFLAYANLARA TEPKİ GÖSTERDİ 

İstanbul'da deniz kenarında bir mekanda arkadaşlarıyla kutlama yaptığını ifade eden CHP Genel Başkanı Özel, kendisini takip eden birinin görüntülerini paylaşarak 'içkili mekan' paylaşımı yapmasına tepki gösterdi.

Herkesin merakla beklediği soruya yanıt geldi!  Müge Anlı’dan kayıp 'Narin'i programında işleyecek mi? Müge Anlı ilk kez konuştu! Herkesin merakla beklediği soruya yanıt geldi! Müge Anlı’dan kayıp 'Narin'i... Haberi Görüntüle

"BİR DUBLE RAKI İÇTİM"

Kutlamada rakı içtiğini söyleyen Özel, "Birisi beni takip etmiş, karşıdan video çekmiş, 'Özgür Özel içkili restoranda bilmem bir şey yapıyor' diye. Merak ediyorsa bir duble de rakı içtim. Onu da içki içmeyi şeytanlaştıracaklar gizleyeceğiz diye bir şey yok." ifadesini kullandı. Ben içki içtiğimi gizlemem ama kimsenin gözüne de sokmam diyen Özel, "İçki içmeyene de saygı gösteririm, içene de saygı gösteririm. Bu özgürlüklerin hepsinin kullanılmasından yanayım." dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading