O sır çözüldü: Sur cinayetinde kameralara takılmıştı! Surdaki üçüncü kişi kimdi?

O sır çözüldü: Sur cinayetinde kameralara takılmıştı! Surdaki üçüncü kişi kimdi?

Ayşenur ve İkbal'i öldüren Semih Çelik'in surlardan kendini attığı sırada arkada görünen üçüncü kişi herkes tarafından merak ediliyordu. O kişinin kim olduğu ortaya çıktı.   

Gündem

08.10.2024, 17:00

İstanbul Fatih'te iki genç kız, Ayşenur ve İkbal vahşice öldürülmesi Türkiye'nin gündemine oturdu. İlk olarak Ayşenur'u öldüren Semih Çelik, Edirnekapı'daki surlara geldi ve İkbal'i de çağırdı.Surlara gelen İkbal'i de öldüren Çelik, akabinde de surdan atlayarak intihar etti. Çelik'in intihar ettiği anlarda kameralara bir kişi takıldı.  O kişinin kim olduğu herkes tarafından merak ediliyordu.

Günlerdir herkesin konuştuğu cineyette İkbal Uzuner'i öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik'in yanındaki surlarda kameralara takılan kişinin kim olduğu merak ediliyordu.

Batuhan Karadeniz yurt dışına mı kaçtı? Batuhan Karadeniz tutuklanacak mı? Batuhan Karadeniz yurt dışına mı kaçtı? Batuhan Karadeniz tutuklanacak mı? Haberi Görüntüle

O KİŞİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Görüntüdeki kişinin, Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi. Polisin yukarı çıkıp tam hamle yapmaya çalışırken Çelik'in kendini aşağı bıraktığı belirtildi.

Bakan Kurum müjdeyi verdi! Kasım ayında yeni proje armağan edeceğiz Bakan Kurum müjdeyi verdi! Kasım ayında yeni proje armağan edeceğiz Haberi Görüntüle

CENAZESİNE 3 KİŞİ KATILDI

Semih Çelik'in güvenlik sebebiyle iptal edilen cenaze namazı 5 Ekim'de akşam saatlerinde, Kilyos Mezarlığı'nda düzenlendi. Ailesinden sadece 3 kişinin katıldığı cenazede, Semih Çelik'in mezarına isminin yazılmaması da dikkati çekti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading