O video gündem oldu! Eski futbolcu Serhat Akın vurulacağını kendi ağzıyla söylemiş: Beni indirecekler!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı bir programın çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Ayaklarından vurulan Akın'ın saldırıdan bir gün önce yaptığı konuşma dikkat çekti.

Gündem

27.09.2024, 14:13

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. Hastaneye kaldırılan eski futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Akın'ın olaydan bir gün önce saldırıya uğrayacağını açıkladığı ortaya çıktı. 

Türkiye'de çağrı cihazı kullanılıyor mu? Türkiye'de çağrı cihazı kullanılıyor mu? Haberi Görüntüle

STÜDYONUN ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI 

Fenerbahçe'de uzun yıllar top koşturan ve son yıllarda  yorumculuk yapan Serhat Akın, canlı yayın sonrası çıktığı stüdyonun önünde silahlı saldırıya uğradı. Ayaklarından vurulan Akın'ın daha önceki bir programda saldırıya uğrayacağını kendi ağzıyla açıkladığı ortaya çıktı. 

SGK uzmanı İsa Karakaş net konuştu: Kademeli emeklilik o tarihte geliyor! SGK uzmanı İsa Karakaş net konuştu: Kademeli emeklilik o tarihte... Haberi Görüntüle

"SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE"

Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaralanan ayağının fotoğrafını paylaşırken "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Otobüs şoförü, yolcunun hayatını kurtardı! Fenalaşan yolcuyu hasteneye yetiştirdi Otobüs şoförü, yolcunun hayatını kurtardı! Fenalaşan yolcuyu hasteneye yetiştirdi Haberi Görüntüle

"BENİ İNDİRECEKLER"

Serhat Akın'ın saldırıdan bir gün önce Sports Digitale programında yaptığı konuşmada, "Bana adam tuttular, beni indirecekler" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması: Görüş birliği tazelenmiştir! MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması: Görüş birliği tazelenmiştir! Haberi Görüntüle

SAĞLIK DURUMU İYİ 

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. Hastaneye kaldırılan eski futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading