Yandex Metrica

Sitede Ara

Öğretmen 2. yer değiştirme başvurusu | İl içi ve il dışı isteğe bağlı atama ne zaman?

Öğretmen 2. yer değiştirme başvurusu | İl içi ve il dışı isteğe bağlı atama ne zaman?

Geçriğimiz haftalarda binlerce öğretmen il dışı ve il içi olmak üzere isteğe bağlı yer değişikliği başvurusunda bulunmuştu. Atamaları yapılan öğretmenler yeni görev yerlerinde görevlerine başlarken ikinci kez isteğe bağlı yer değiştirme başvurularının açılacağı açıklandı. MEB'den gelen duyuruya göre 2. yer değiştirme başvurusu için takvim belli oldu. Peki il içi ve il dışı isteğe bağlı atama ne zaman yapılacak? Başvurular ne zaman alınacak?

Gündem

04.07.2024, 09:06

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yeni bir müjde verdi. Geçtiğimiz haftalarda tamamlanan il içi ve il dışı isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinin bir kez daha yapılacağını duyurdu. İl içi ve il dışı yer değiştirme (tayin) süreci bu yıl 2. kez yapılacak. İstedikleri bir okula yerleşemeyen adaylar için yeni bir süreç başlıyor. 

Dışişleri'nden İsrail'in yerleşim kararına tepki: Hukuk tekrar çiğnendi! Dışişleri'nden İsrail'in yerleşim kararına tepki: Hukuk tekrar çiğnendi! Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN 2. YER DEĞİŞTİRME BAŞVURUSU

Öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeleri başvuruları bir kez daha alınacak. Yaz döneminde iki kere yer değiştirme işlemi yapılmış olacak. 

Alevlerle mücadele devam ediyor! Türkiye yanıyor, ciğermiz yanıyor: Birçok ev tahliye edildi Alevlerle mücadele devam ediyor! Türkiye yanıyor, ciğermiz yanıyor: Birçok ev... Haberi Görüntüle

İL DIŞI (İLLER ARASI) İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURUSU NE ZAMAN?

İller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları, 11-16 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Atama işlemleri 18 Temmuz'da tamamlanacak. 

Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta? Haberi Görüntüle

İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞİTİRME BAŞVURUSU NE ZAMAN?

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ise 23-26 Temmuz tarihleri arasında alınacak ve atama işlemi 30 Temmuz'da yapılacak.

Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu

https://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_07/03193628_illerarasiistegebagli2duyurusu.pdf

Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu

https://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_07/03193541_iliciistegebagli2duyurusu.pdf

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading