Yandex Metrica

Sitede Ara

Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanır?

Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanır?

MEB'de görev yapan ve çeşitli nedenlerden dolayı çalıştığı okulu değiştirmek isteyen öğretmenlerin merakla beklediği mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu yapacak. Başvuruları kaçırmak istemeyenler arama motorlarına Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanır? sorularını sormaya başladı.

Gündem

17.07.2024, 08:41

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları binlerce öğretmen tarafndan merakla bekliyordu. Tayin başvurularına dair takvim MEB tarafından açıklandı. İsteğe bağlı yer değiştirme başvuru sonuçların ne zaman açıklanacağı da belli oldu.

Bunun adı: ikiyüzlülük! Tamer Karadağlı'ya linç, Levent Üzümcü'ye tebrik! Berna Laçin CHP'den görev bekliyor! Bunun adı: ikiyüzlülük! Tamer Karadağlı'ya linç, Levent Üzümcü'ye tebrik! Berna... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan öğretmenşer aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu ve diğer nedenlerden dolayı yer değiştirme başvurusunda bulunabilecek. İl içi ve iller arası tayin başvurusu yapabilme hakkına sahip olan öğretmenler için başvuru tarihleri belli oldu. 

Buna göre başvurular 1-7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Başvurular iki aşamalı olacak. Birinci aşamada 1-7 Ağustos tarihlerinde belgeleriyle mazeretlerini bildirecek, ön başvurusu onaylananlar ikinci aşamada 10-15 Ağustos tarihlerinde tercih başvurusunda bulunabilecek.

2024 Mevlid kandili ne zaman, hangi gün? 14 Eylül Cumartesi mevlid kandili mi? 2024 Mevlid kandili ne zaman, hangi gün? 14 Eylül Cumartesi... Haberi Görüntüle

MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN?

Mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları 1-7 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Atamalar ise 16 Ağustos'ta yapılacak. 

28 Şubat zihniyetine devam: Emaar AVM’de iş başvurusunda başörtüsü skandalı! 28 Şubat zihniyetine devam: Emaar AVM’de iş başvurusunda başörtüsü skandalı! Haberi Görüntüle

AYRIŞMA İŞLEMLERİ NE ZAMAN?

Ataması gerçekleştirenlerin ayrılma işlemleri 19 Ağustos itibarıyla yapılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading