Yandex Metrica

Sitede Ara

Öğretmen mülakat sonuçları 2024 | 20 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Öğretmen mülakat sonuçları 2024 | 20 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Öğretmen mülakat sonuçları 2024 | KPSS sınavının ardından atanmanın hayalini kuran binlerce öğretmen adayı sözlü sınavlara katılmıştı. 20 bin sözleşmeli öğretmen atanmasına ilişkin mülakat süreci tamamlanmıştı. Mülakatlara katılan öğretmen adayları ise sonuçların ne zaman açıklanacağını dört gözle beklemeye başladı.  20 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? soruları sorulurken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi.

Gündem

10.09.2024, 11:08

Öğretmen olmanın hayalini kuran on binlerce kişi KPSS sınav maratonun tamamlanmasından sonra mülakat sürecine dahil olmuştu. 20 bin öğretmen ataması için mülakatlara katılan adaylar sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor. 

Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca lira kasaya girdi! Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI 2024

Sözleşmeli öğretmenlik mülakatlarında süreç tamamlandı. Sınava katılan on binlerce aday ise sonuçların ne zaman açıklanacağını sabırsızlıkla bekliyor. Her gün arama motorlarında araştırma yapan öğretmen adayları mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor.  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen atamasına ilişkin yaptığı açıklamada  ‘’Danıştay'ın bu konuda vereceği karara göre öğretmen arkadaşlarımızın mülakat notlarını açıklayıp atama süreçlerini başlatacağız.’’ demişti. 

Konya'da 2 yaşındaki bebek çadırda ölü bulundu Konya'da 2 yaşındaki bebek çadırda ölü bulundu Haberi Görüntüle

20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 MEB 20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarına dair henüz bir tarih duyurmadı. Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen istihdamına ilişkin yönetmelikte değişiklik yaparak atamalarda mülakatın ağırlığını yüzde 100'den yüzde 50'ye indirmişti. Bu değişiklik sendikalar ve siyasi partiler tarafından danıştaya taşınmıştı. Milli Eğitim Bakanı Tekin mülakat sonuçları için1 Eylül'de yeniden mesaiye başlayan Danıştay'dan gelecek kararı beklediklerini aktardı.

Asya'dan Avrupa'ya ip üstünde geçti! Akrobat Jan Roose'un gösterisi nefes kesti Asya'dan Avrupa'ya ip üstünde geçti! Akrobat Jan Roose'un gösterisi nefes... Haberi Görüntüle

DANIŞTAY MÜLAKAT KARARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Öğretmen atamalarında mülakatın ağırlığını yüzde 100'den yüzde 50'ye düşürülmesi üzerine bazı siyasi parti temsilcileri ve sendikalar bu karar itiraz etmişti. Danıştay'dan gelecek karar bekleniyor. Danıştay'ın ne zaman karar vereceği konusunda ise henüz bir tarih verilmedi. 

Gezmeye çıkıyorum diye evden çıkmıştı! Aslıhan'dan 2 gündür haber yok Gezmeye çıkıyorum diye evden çıkmıştı! Aslıhan'dan 2 gündür haber yok Haberi Görüntüle

MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sonuçlar açıklandıktan ve atamalar yapıldıktan sonra Danıştay'ın yönetmeliği iptal etmesi halinde ortaya telafisi imkansız zararlar çıkacağını söyleyerek Danıştay'ın kararının beklendiğini açıkladı. Tekin, "Eğer davalar olmasaydı sonuçları geçen hafta açıklayıp, takvimi ilan etmiş olacaktık." dedi.

2024 BESYO tercihleri başladı mı? Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tercihleri ne zaman? 2024 BESYO tercihleri başladı mı? Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu... Haberi Görüntüle

MÜLAKAT SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sözlü sınav sonuçları tüm adayların sözlü sınav süreçleri tamamlandıktan sonra duyurulacak. Adaylar, sonuçlarını e-Devlet’in "Sözleşmeli Öğretmenlik Atama Sonucu Sorgulama" ekranı üzerinden kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yaparak görüntüleyebilecek.

Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Haberi Görüntüle

TERCİH BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Tercih başvurusu ile atama ve göreve başlamaya ilişkin açıklamalar ise sözlü sınavların tamamlanmasıyla sonuçlarının ilanından sonra yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading