Öğretmen Temmuz maaş farkı ne zaman yatacak? 14 günlük maaş farkı ne kadar, kaç TL?

Öğretmen Temmuz maaş farkı ne zaman yatacak? 14 günlük maaş farkı ne kadar, kaç TL?

Milyonlarca memur ve emeklinin maaş zam oranları belli oldu. Memurlar 2024 Temmuz-Aralık döneminde yüzde 19.31 oranında zam aldı. Zam oranının ardından öğretmenlerin 14 günlük maaş farkının ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Peki öğretmen Temmuz maaş farkı ne zaman yatacak? 14 günlük maaş farkı ne kadar, kaç TL?

Gündem

17.07.2024, 16:09

Milyonlarca memur ve emekli merakla beklediği zamlı maaşlarını aldı. Temmuz-Aralık döneminde öğretmen maaşlarına yüzde 19.31 oranında zam yapıldı. Maaşlarına zam alan memur ve emekliler için 14 günlük maaş farkı ödemesi de yapılacak. Her ayın 15'inden itibaren maaş alan memur ve emeklilerin maaşlarının hesaplarına 14 günlük fark ücreti yansıtılacak. 

"Kadın cinayetleri dursun" diye fotoğraf paylaştı! Altına yapılan yorum tüyler... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN TEMMUZ MAAŞ FARKI NE ZAMAN YATACAK?

Milyonlarca memur gibi öğretmenler de temmuz zammının belirlenmesinin ardından maaş farkı alacak. Maaş farklarının yatacağı gün ise merakla bekleniyor. Öğretmen maaş farkının ne zaman hesaplara yatacağı henüz netlik kazanmadı. Ödemelerin Ağustos ayına kadar hesaplara geçmesi bekleniyor. 14 günlük öğretmen maaş farklarının yatacağı tarih konusunda resmi bir açıklama gelmedi. 

Timur Cihantimur'un yeni ses kaydı ortaya çıktı: Adam ölüyor hemen gel Timur Cihantimur'un yeni ses kaydı ortaya çıktı: Adam ölüyor hemen... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN 14 GÜNLÜK MAAŞ FARKI NE KADAR, KAÇ TL?

MEB'de görev yapan 1 milyon öğretmenin maaş zammı belli oldu. Öğretmenlere yüzde 19.31 oranında zam yapılırken zamlı maaş farkları da gündeme geldi. 14 günlük öğretmen maaş farkı kademe ve dereceye göre değişiyor. En düşük öğretmen maaşına göre bir hesaplama yapıldığında maaş farkının 3400-3500 TL arasında olması bekleniyor. En yüksek maaşa göre yapılan hesaplamada 15 günlük maaş farkının 6 bin TL'ye kadar çıkması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading