Yandex Metrica

Öğretmenlere taban maaş mı geliyor? Özel sektörde öğretmen maaşlarına taban mı uygulanacak?

Öğretmenlere taban maaş mı geliyor? Özel sektörde öğretmen maaşlarına taban mı uygulanacak?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklaması özel sektörde çalışan öğretmenleri heyecanlandırdı. Yusuf Tekin taban maaş konundan "Sorunları çözeceğiz” açıklamasında bulundu. Peki öğretmenlere taban maaş mı geliyor? Özel sektörde öğretmen maaşlarına taban mı uygulanacak?

Gündem

27.06.2024, 10:17

Milli Eğitim Bakanı Tekin özel sektörde çalışan öğretmenlerin maaşlarının iyileştirilmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda özel okul ve kolejlerde çalıştırılan öğretmenlere verilen düşük ücretler tartışma konusu olmuştu. Yıllık 300 bin TL olan bir özel okulda öğretmenlerin asgari ücretle çalıştırılması gibi olaylarla karşılaşılırken Bakan Tekin'den özel okul öğretmenlerine dair önemli açıklama geldi.

Meclis gece yarısı duyurdu: Özel sektör çalışma saatleri değişiyor: Hafta sonu izni 48 saate çıkıyor Meclis gece yarısı duyurdu: Özel sektör çalışma saatleri değişiyor: Hafta... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLERE TABAN MAAŞ MI GELİYOR?

Bakan Tekin "Taban maaş konusunda bir gelişme oldu mu?" sorusuna verdiği yanıt ile öğretmenleri heyecanlandırdı. Tekin açıklamasında “Biz kendileriyle görüşüyoruz. Sosyal medya üzerinden tartışmaya gerek yok. Her iki tarafla da oturup gerekli müzakereleri yapıyoruz. Sorunları çözeceğiz” dedi.

6 ilde DEAŞ operasyonu: Çok sayıda şüpheli yakalandı 6 ilde DEAŞ operasyonu: Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

TABAN MAAŞ ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU'NDA VAR MI?

Taban maaş konusunun Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda yer alıp almayacağı sorusuna ise Tekin şöyle yanıt verdi; “Bu iş kanunla çözülecek bir konu değil. Gerekli adımları atıyoruz. İyi niyetle problemlerini çözmek için çaba sarf ediyoruz”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading