Yandex Metrica

Oğuzhan Aksu kimdir? Hakem Oğuzhan Aksu nereli, kaç yaşında?

Oğuzhan Aksu kimdir? Hakem Oğuzhan Aksu nereli, kaç yaşında?

Amedspor Kocaelispor maçında çıkan kırmızı kartlar çok konuşuldu. Maçın hakemi Oğuzhan Aksu Kocaelispor'a 2 kırmızı kart gösterdi. Kocaelispor 9 kişiyle maçı tamamladı. Karşılaşma Amedspor'un 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ardından karşılaşmanın hakemi Oğuzhan Aksu'nun kim olduğu ve nereli olduğu spor severler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Oğuzhan Aksu kimdir? Hakem Oğuzhan Aksu nereli, kaç yaşında?

Gündem

04.09.2024, 12:55

Kocaelispor deplasmanda Amedspor ile karşılaştı. Oldukça heyecanı geçen karşılaşmanın ilk dakikalarında Amedspor'lu Assombalonga tek başına savunmaya sarktı. Kocaelispor'un kalecisi oyuncuyu tek başına karşıladı. Assombalonga'nın yerde kalması ile maçın hakemi Oğuzhan Aksu Gökhan'a kırmızı kart gösterdi. Maçın 17. dakikasında sağdan gelişen atakta Amedsporlu oyuncu yerde kaldı. Amedsporlu futbolcular penaltı için itiraz etti. Pozisyonda VAR devreye girdi ve Muharrem Cinan’a da kırmızı kart çıkardı, takım 9 kişi kaldı. Karşılaşma Amedspor'un 3-0'lık galibiyeti ile tamamlandı.

Sanat dünyasının acı kaybı! Mehmet Güleryüz hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı kaybı! Mehmet Güleryüz hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

OĞUZHAN AKSU KİMDİR?

Hakem Oğuzhan Aksu Mersin bölgesi üst klasman hakemi olarak görev yapıyor. 

Pek çok karşılaşmada düdük çalan Oğuzhan Aksu son olarak Amedspor-Kocaelispor maçını yönetti.

Bir önceki haftada ise Coredon Alanyaspor-Göztepe maçında 4. hakem olarak yer almıştı.

Oğuzhan Aksu'nun nereli olduğu ve kaç yaşında olduğuna dair detay ise interenette yer almıyor. 

Oğuzhan Aksu kimdir.JPG

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading