Oktay Ertuğrul kimdir? Umut Akyürek kiminle evli?

Oktay Ertuğrul kimdir? Umut Akyürek kiminle evli?

Umut Akyürek madde bağımlısı olduğunu iddia ettiği kızı Melek Bal Ertuğrul için yardım istedi. Umut Akyürek 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile dünya evine girmiş ve bu evlilikten Melek Bal Ertuğrul dünyaya gelmişti. Umut Akyürek açıklamasında kızının babası Oktay Ertuğrul'a iki kez bıçak salladığını açıkladı. Peki Oktay Ertuğrul kimdir?

Gündem

17.10.2024, 13:14

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek kızı ile ilgili yaptığı açıklama ile magazin gündeminde büyük ses getirdi. Kızının madde bağımlısı olduğunu ve kendisini kaybettiğini açıklayarak kendisini odaya kilitlediğini açıklamıştı. Defalarca polise başvurduğunu belirten Umut Akyürek kızının babası Oktay Ertuğrul'a iki kez bıçak salladığını açıkladı. Reşit olduğu için kızlarının tedavisinin kendi isteği ile olması gerektiğini belirten Akyürek yetkilierden yardım istedi. Umut Akyürek'in açıklamalarının ardından Oktay Ertuğrul kimdir soruları gündeme geldi. 

100 cc motor MTV vergisi ne zaman? 100 cc altındaki motosiklet fiyatları yükselir mi? 100 cc motor MTV vergisi ne zaman? 100 cc altındaki... Haberi Görüntüle

OKTAY ERTUĞRUL KİMDİR?

Oktay Ertuğrul eşi Umut Akyürek gibi sanatçıdır. Türk Halk Müziği sanatçısı olan Oktay Ertuğrul aslen Adıyamanlıdır. 

Müzik tutkusu küçük yaşlarda başlayan Oktay Ertuğrul eğitimini de bu yönde almıştıur. 

Elazığ'ın Aydınlar Hedi Köyü'nde dünyaya gelmiş ve çocukluğu burada geçmiştir. 

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Oktay Ertuğrul TRT sınavlarına girmiş TRT sanatçısı olmuştur.

Sesi ve tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Oktay Ertuğrul 2007 yılında Lirik ve 2013 yılında Sır isimli albümlerini çıkarmıştır. 

2004 yılında Oktay Ertuğrul ile Umut Akyürek nikah masasına oturmuştur.

Çiftin bu evlilikten 2005 yılında da kızı Melek Bal'ı dünyaya getirmişti

İbrahim Karagül'den İsrail'i kuşatma teklifi: Türk ordusu Golan'a, Sina'ya, Lübnan'a girerse... İbrahim Karagül'den İsrail'i kuşatma teklifi: Türk ordusu Golan'a, Sina'ya, Lübnan'a... Haberi Görüntüle

UMUT AKYÜREK KİMDİR?

12 Temmuz 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Umut Akyürek  İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

1989 yılında Erol Sayan yönetimindeki İzmit Musiki Derneğinde müzik yaşantısına başladı.

TRT sanatçısıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading