Yandex Metrica

Okul alışverişine gitti sırra kadem bastı: 13 yaşındaki Sevda her yerde aranıyor

Okul alışverişine gitti sırra kadem bastı: 13 yaşındaki Sevda her yerde aranıyor

Diyarbakır'dan cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın acısı dinmeden bir çocuk daha kayboldu. İstanbul Avcılar'da 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, cuma günü annesiyle okul alışverişine gittikten sonra kayboldu.

Gündem

10.09.2024, 08:45

Türkiye, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a ağlarken bir kayıp haberi de İstanbul Avcılar'dan geldi.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde dedesi Erol Yılmaz ve anneannesiyle yaşayan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, cuma günü annesiyle gittiği okul alışverişi sonrası sırra kadem bastı.

13 yaşındaki torunu Sevda Yılmaz'dan 3 gündür haber alamayan Erol Yılmaz, polise başvurdu. Polis ekipleri, yapılan ihbarın ardından her yerde Sevda'yı aramaya başladı.

9 Eylül özel kreşler ve anaokulu saat 10'da mı başlayacak? Özel okullarda ve devlet okullarında dersler saat kaçta başlayacak? 9 Eylül özel kreşler ve anaokulu saat 10'da mı başlayacak?... Haberi Görüntüle

''KİMSEDEN ŞÜPHE ETMİYORUZ''

Kimseden şüphelenmediklerini belirten Abla Dilan Yılmaz "Kardeşimin bulunmasını istiyorum. Hiçbir sorun yoktu. Kimseden de şüphe etmiyoruz. Gece dışarı çıkmaya bile korkuyordu." ifadelerini kullandı.

Kitabın ismi dikkat çekti! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oluyor! Kitabın ismi dikkat çekti! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap... Haberi Görüntüle

''BABAMIN YANINA GİDECEĞİM DİYE AYRILDI''

Torununun yanında kız arkadaşı olduğunu belirten dede Erol Yılmaz polise haberdiklerini belirtti.

''Başvurmadığımız yer kalmadı.'' diyen Dede Erol Yılmaz "Cuma günü annesiyle alışveriş için Köyiçine gittiler. Yanında bir kız arkadaşı daha vardı. 'Ben babamın yanına gideceğim' diyerek annesinden ayrıldı. O gidişten sonra daha ses soluk yok. Geçimsizlik yoktu. Cuma gününden bu yana haber alamıyoruz. Polise başvurduk. Başvurmadığımız yer kalmadı. Bütün akrabaları haberdar ettik, haber yok.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç: Narin evladımızın katledilmesine sebep olanlar en ağır cezayı alacak Bakan Tunç: Narin evladımızın katledilmesine sebep olanlar en ağır cezayı... Haberi Görüntüle

''15 ARAÇ GİTTİK BULAMADIK''

Torunu Sevda Yılmaz'ın Suriyeli arkadaşından bahseden dede, ''Suriyeli bir arkadaşı var. Bazı kıyafetleri onun evindeydi. Polise bilgi verdik. Arkadaşlardı gidip geliyorlardı. Esenyurt'ta görüldüğü söylendi bize, 15 araç gittik aradık bulamadık." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading