Okullar 14 Ekim'de tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara tatil var?

Okullar 14 Ekim'de tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara tatil var?

Meteoroloji'den Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Tekirdağ, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop illeri için kuvvetli yağış, fırtına ve sel uyarıları sonrasında 14 Ekim'de okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, 14 Ekim Pazartesi hangi illerde okullara yağmur tatili olacak?

Gündem

12.10.2024, 16:19

Meteoroloji'den hafta sonunda bazı iller için kuvvetli yağış, fırtına ve sel uyarıları geldi. Başta Batı Karadeniz olmak üzere; Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Tekirdağ, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop illeri ve çevresinde kuvvetli yağış ve yağış esnasında fırtına ve sel uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada; “Önümüzdeki 2 saatlik periyotta, Çanakkale'nin; Lapseki, Biga, Balıkesir'in; Gönen, Erdek, Marmara, Bandırma, Bursa'nın; Karacabey, Mudanya, Gemlik ilçeleri ile Yalova çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

“Önümüzdeki 3 saatlik periyotta Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

“Batı Karadeniz'de beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların bugün (12.10.2024 Cumartesi) akşam saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların yarın (13.10.2024 Pazar) sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

14 Ekim okullar tatil mi

Köftesinden domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'ta hijyen skandalı: Her yer pislik içinde Köftesinden domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'ta hijyen skandalı: Her yer... Haberi Görüntüle

OKULLAR 14 EKİM'DE TATİL Mİ?

Bu uyarılarla birlikte öğrencilerde başta Batı Karadeniz olmak üzere; Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Tekirdağ, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop'ta 14 Ekim Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgular oldu.

Meteoroloji'den gelen kuvvetli yağış, fırtına ve sel uyarıları sonrasında Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Tekirdağ, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop'ta 14 Ekim'de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından 14 Ekim Pazartesi gününde okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

13

0

0

7

0

1

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading