Öldü mü yaşıyor mu? Cem Garipoğlu’nun mezarından çıkan poşetin sırrı

Öldü mü yaşıyor mu? Cem Garipoğlu’nun mezarından çıkan poşetin sırrı

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun geçrtiğimiz günlerde açılan mezarında şeffaf naylon bir poşet bulundu. Durumun şüphe yarattığını belirten Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, mezardan çıkan poşette DNA incelemesi yapılmasını talep etti.

Gündem

05.10.2024, 10:13

15 yıl önce Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu, kaldığı cezaevinde intihar etmiş ve ölümü şüpheli bulunmuştu. Karabulut ailesi, Cem Garipoğlu'nun ölmediğini iddia etmişti. Dün Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıdı. Aile bireyleriyle DNA eşleştirmesi yapılacak. Sonuçların 1 ay içerisinde kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

Ücretsiz ders kitaplarını kullanmayan özel okullara ceza kesilecek! Denetimlerde ilk ona dikkat edilecek Ücretsiz ders kitaplarını kullanmayan özel okullara ceza kesilecek! Denetimlerde ilk... Haberi Görüntüle

KANLI KANEPE GÜNDEM OLDU

Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu'nun kız kardeşinin 2 buçuk yıl önce paylaştığı ve mezarın yeniden açılmasının sebeplerinden de olan kan donduran 'kanepe' fotoğrafı yeniden gündem oldu. Türkiye'nin aylarca konuştuğu fotoğrafın ortaya çıkmasıyla birlikte ailenin, olay anında evde bulunan bir kanepe ve sehpayı da hala kullandığı anlaşıldı.

Kebapçılar TEKNOFEST'e hazır: Elon Musk'a özel davet: Adana’ya gel, ciğerimi ye Kebapçılar TEKNOFEST'e hazır: Elon Musk'a özel davet: Adana’ya gel, ciğerimi... Haberi Görüntüle

MEZARDA POŞET BULUNDU

Kanlı kanepenin gündem olmasından sonra dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, mezarda şüphe yaratan bir poşet bulunduğunu söyledi. Cem Garipoğlu'nun mezarında bulunan şeffaf naylon poşeti anlamlandıramadığının altını çizen Reza Epözdemir, bu durumun kafatası ile kemiklerin sonradan bir poşet ile mezara konulduğuna dair şüphe içerdiğini belirtti. Epözdemir, konu ile ilgili savcılıktan poşete el konulması ve parmak iziyle DNA incelemesi yapılmasını talep etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail saldırılarıyla ilgili uyarmıştı! Milli Savunma Bakanı Güler ve Dışişleri Bakanı Fidan Meclis'i bilgilendirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail saldırılarıyla ilgili uyarmıştı! Milli Savunma Bakanı Güler... Haberi Görüntüle

OTOPSİYE GİREN DOKTOR KONUŞTU

Ayrıca Cem Garipoğlu’nun ölümüne ilişkin iki önemli isim ise açıklamalarda bulundu. Cem Garipoğlu’nun intiharının ardından otopsiye giren Prof. Dr. Sermet Koç, o dönem yapılan DNA testlerinin Garipoğlu’nun kimliği doğruladığını anlattı. Habertürk yayınında konuşan Koç, anne ve babanın da otopside olduğunu vurguladı. Koç, “Fiziksel benzerlik ve diğer bütün hususlar gözümüzün önünde gerçekleşti.” ifadelerini kullandı.

Bakan Fidan'dan BMGK'da Gazze ve Lübnan çağrısı: 'Artık bilinmeyen sulardayız' Bakan Fidan'dan BMGK'da Gazze ve Lübnan çağrısı: 'Artık bilinmeyen sulardayız' Haberi Görüntüle

''HAVASIZ KALARAK ÖLDÜ''

 

Dönemin Silivri Cezaevi’nden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Metin Arda ise Cem Garipoğlu’nun cesedinin sabah sayım yapan personel tarafından bulunduğunu açıkladı. Kan donduran olaydan yıllar sonra ilk kez konuşan Metib Arda, Cem Garipoğlu’nun başına poşet geçirip havasız kalarak öldüğünü anlattı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading