Yandex Metrica

Öldüğü iddia edilmişti! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in son hali paylaşıldı: Yüzündeki o detay dikkat çekti!

Öldüğü iddia edilmişti! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in son hali paylaşıldı: Yüzündeki o detay dikkat çekti!

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen'in son hali örgütün diğer üyeleri tarafından paylaşıldı. Örgütün resmi sitesinden yayımlanan görüntülerde Gülen'in yüzündeki şişlik ve sağlıksız hali dikkatlerden kaçmadı.

Gündem

18.09.2024, 18:10

Öldüğü yönündeki iddialar sık sık gündeme gelen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in yeni görüntüleri örgütün sitesinden paylaşıldı. Terör örgütünün resmi yayın organı herkul.org'den yayımlanan video kayıtlarında Fetullah Gülen'in yüzü başta olmak üzere vücudundaki şişlik dikkat çekti. 

Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç hisse düşer? Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç... Haberi Görüntüle

FETÖ ELEBAŞININ HASTA HALİ DİKKAT ÇEKTİ 

Kayıtların ilkinde bir otomobilin ön koltuğunda görüntülenen ve oldukça hasta görünen terörist Gülen'in, kapalı bir mekanda çekilmiş bir diğer görüntüsünde ise terör örgütü üyelerine hitap ettiği görülüyor.

15 Temmuz​ hain darbe girişiminin bir numaralı ismi Fetullah Gülen’le ilgili geçtiğimiz ay ortaya öldüğü yönünde bir iddia ortaya atılmıştı. Sosyal medyada yayılan haberlere göre, Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya​ eyaletinde bulunan çiftliğinden ayrıldığı belirtilen Gülen’in kalp krizinden öldüğü iddia edilmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading