Ölüm bir kaçış değil! Adalet Bakanı Tunç'tan Gülen paylaşımı: Mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek

Ölüm bir kaçış değil! Adalet Bakanı Tunç'tan Gülen paylaşımı: Mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek

FETÖ Elebaşı Gülen'in ölümüne ilişkin paylaşımda bulunan Adalet Bakanı Tunç, "FETÖ üyeleri hakkında yürütülmekte olan adli işlemler, söz konusu ölüm olayından etkilenmeden örgütün yönetici ve üyelerine karşı yürütülen yargılamalar ve uluslararası adli mekanizmalar aynı kararlılıkla takip edilecektir" ifadelerini kullandı.

Gündem

21.10.2024, 12:37

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Adalet Bakanı Tunç, "Ülkemiz aleyhine esaslı bir milli güvenlik sorunu olarak devam eden bu örgütle mücadele FETÖ elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir." ifadelerini kullandı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin ise Tunç, FETÖ elebaşının ölümünün, terör örgütüyle mücadeledeki kararlığı hiçbir şekilde akamete uğratmayacağını belirterek, "Aksine mücadelemiz aynı kararlılık ve azimle devam edecektir." dedi.

Diyanet'i binlerce kişi aradı! ALO Fetva kitlendi: Bilmeden 'domuz eti yediysek' günah mı? Diyanet'i binlerce kişi aradı! ALO Fetva kitlendi: Bilmeden 'domuz eti... Haberi Görüntüle

TÜRK ADALETİNE HESAP VERECEKLER

Sözlerine devam eden Tunç, FETÖ mensuplarının her birinin Türk adaleti önünde mutlaka hesap vereceğini belirterek, "Ülkemiz aleyhine esaslı bir milli güvenlik sorunu olarak devam eden bu örgütle mücadele FETÖ elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir." şeklinde konuştu.

FETÖ üyeleri hakkında yürütülmekte olan adli işlemler söz konusu ölüm olayından etkilenmeden örgütün yönetici ve üyelerine karşı yürütülen yargılamalar ve uluslararası adli mekanizmalar aynı kararlılıkla takip edilecektir diyen Tunç, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, başta yargı olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarıyla, milli iradeye karşı savaş açan bu ihanet şebekesinin kalıntılarını temizlemekten asla vazgeçmeyecek, milletimizin huzuru ve güvenliği için gereken her adım atılmaya devam edilecek, hain örgütün her bir üyesi Türk adaleti önünde mutlaka hesap verecektir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading