Yandex Metrica

Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Cezalar belli oldu!

Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Cezalar belli oldu!

İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı. Sokakta akıma kapılan İnanç Öktemay (44) ve Özge Ceren Deniz'in (23) hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 13'ü tutuklu, 42 kişi hakkında 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame tamamlandı.   

Gündem

01.08.2024, 14:38

İzmir'in Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay'ın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. 

MSB duyurdu: TCG Yıldırım Yunanistan'da MSB duyurdu: TCG Yıldırım Yunanistan'da Haberi Görüntüle

42 KİŞİ HAKKINDA İSTENEN CEZA BELLİ OLDU 

Gediz Elektrik Genel Müdürü Uğur Yüksel, İZSU Genel Müdürür Gürkan Erdoğan, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi, Adana Belediyesi Genel Sekreteri İZSU eski Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu, Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. Metropol Bölge Müdürü Ali Arcan, Gediz Elektrikten Dağıtım Sistem İşletme ve Bakım Müdürü Ekrem Yıldırım ve Yapım İşleri Sorumlusu Uzmanı Alper Doğan'ın da aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu 42 kişi hakkında 22,5 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame tamamlandı. 

TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat! 32 ilde 173 arazi satışa sunuluyor! Tek şart... TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat! 32 ilde 173 arazi satışa sunuluyor! Tek... Haberi Görüntüle

"ALT SINIRDAN UZAKLAŞILARAK CEZA VERİLSİN"

Savcılık iddanameyi gönderdiği mahkeme heyeti için sanıkların kusurlarının yoğunluğu, suçun işleniş biçimi ile suçun işlendiği yer ve zaman dikkate alınmak suretiyle eylemlerinin ağırlığıyla orantılı olacak şekilde alt sınırdan uzaklaşılarak ayrı ayrı cezalandırılmalarını talep edildi.

Eninde sonunda kabul edecekler! Amerikalı akademisyenden itiraf: Tek seçenek Tükiye! Eninde sonunda kabul edecekler! Amerikalı akademisyenden itiraf: Tek seçenek Tükiye! Haberi Görüntüle

BİLİRKİŞİ RAPORU 

İki kişinin ölümüyle ilgili sonuçlanan olaya ilşkin ön rapor da ortaya çıktı. Bilirkişi incelemesine ilişkin teknik ayrıntıların yer aldığı raporda, bir besleme devresine ait kablonun yağmur tahliye mazgalı altına sıkıştığı ve yalıtımının zedelendiği, ölümlere bu bölümdeki faz toprak arızasının neden olduğu belirtildi.

CHP belediyeciliği yine sınıfta kaldı! Tarihi Buca İstasyonu beton yığınına dönüştü! CHP belediyeciliği yine sınıfta kaldı! Tarihi Buca İstasyonu beton yığınına... Haberi Görüntüle

60-80 CM OLMASI GEREKEN DERİNLİK 15 CM ÇIKTI 

Besleme devrelerine ait kabloların zeminden 36 ila 45 santimetre derinlikte olduğu, temasın olduğu noktada ise bu derinliğin 15 santimetreye kadar gerilediği neredeyse mazgalın kalınlığıyla aynı seviyeye geldiğinin açıklandığı raporda, ilgili yönetmeliğe göre ise bu derinliğin normalde 60 ila 80 santimetre olması gerektiğine vurgu yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading