Ölüsü bu hastanede! İşte teröristbaşı Fethullah Gülen'in kaldığı oda

Ölüsü bu hastanede! İşte teröristbaşı Fethullah Gülen'in kaldığı oda

Dün akşam hayatını kaydene FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in cenazesi Pensilvanya'da St. Luke's Hastanesinde tutuluyor. Gülen'in kaldığı hastane odasını görüntüledi.

Gündem

21.10.2024, 16:48

15 Temmuz hain darbe girişiminin emrini veren ve 251 kişinin ölümüne yol açan eli kanlı terör örgütü Fethullah Gülen'in dün akşam saatlerinde öldüğü öğrenildi. Terörist elebaşının ölüm haberini örgüt siteleri duyurdu. 

Birçok insanın dini duygularını istismar eden ve darbe teşebbüsünde bulunan terörist elebaşının ölümü örgütü yakın herkül sitesi tarafından duyurulurken şu ifadeler yer verildi;

“Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” 

 FETÖ elebaşının ölümüyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 'Karanlık örgütün elebaşı ölmüştür. Bu ölüm bizi rehavete itmeyecektir. Milletimiz, devletimiz her türlü terör örgütüyle olduğu gibi bu örgütle de mücadele etmeye devam edecekler.'' dedi.

2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman? 2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman? Haberi Görüntüle

''BİNLERCE GENCİ KANDIRARAK MİLLETİNE İHANET EDEN MAKİNEYE ÇEVİRDİ''

''Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir.'' diyen Bakan Fidan, şunları kaydetti;

''Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için rehavete itmeyecektir. Bu örgüt milletimizin tarihinde türüne ender rastlanan bir tehdit odağı olmuştur. Binlerce genci kutsal değerler adına kandırarak saflarına katmış bu gençlerimizi milletine ihanet eden makineye dönüştürmüştür''

The Platform 3 ne zaman? Platform filmi yenisi çıkacak mı? The Platform 3 ne zaman? Platform filmi yenisi çıkacak mı? Haberi Görüntüle

''BU YOL İYİ BİR YOL DEĞİL''

Örgüt üyelerine seslenen Bakan Fidan, ''Bu insanlar şimdi yurt dışında istihbarat servislerinin ellerinde büyük bir zillet içerisinde kendi ülkelerine, milletlerine ve değerlerine karşı bir silah olarak kullanılmaktadır. Bu ölüm vesilesi ile artık onların üzerindeki büyünün ortadan kalmış olması lazım ve kendilerini gittikleri ihanet dolu bu yanlış yoldan vazgeçmeye ve devletlerinin milletlerinin aleyhine karşı çalışmaktan vazgeçmeye davet ediyorum. Bu yol iyi bir yol değil.'' ifadelerini kullandı.

Betül Önderoğlu kimdir, neden öldü? Betül Önderoğlu kimdir, neden öldü? Haberi Görüntüle

FETÖ'NÜN ÖLÜSÜ BU HASTANEDE

Fethullah Gülen'in ölümü gündemin ilk sırasındaki sıcaklığını korurken dikkat çeken bir detay göze çarptı. Pensilvanya'daki St. Luke's Hastanesinin Monroe kampüsündeki bir hastane görevlisinden aldığı bilgiye göre, FETÖ elebaşı Gülen'in ismi hastanede ölen kişiler arasında bulunuyor.

Kan emici vatan hainlerine dur demeli! İşte bebek katillerini yakalatan CİMER ihbarı Kan emici vatan hainlerine dur demeli! İşte bebek katillerini yakalatan... Haberi Görüntüle

MORGA GİRİLMESİNE İZİN VERİLMEDİ

Fetullah Gülen ölmeden hemen önce 251 numaralı odada kaldı. 251 numaralı odanın ise bir süre önce boşaltılıp temizlendiği anlaşılırken, hastanedekiler kısa süre öncesine kadar buraya Gülen'e refakat edenleri görmek için bazı kimselerin geldiğini aktardı.

Hastaneye gelen ziyaretçilerin ise morga gitmesine izin verilmiyor ve ziyaretçiler hasta odalarının bulunduğu bölüme yönlendiriliyor.





Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading