• G.ALTIN

    4.033,50

  • DOLAR

    38,7681

  • EURO

    43,0551

  • BIST 100

    9.747,07

  • BITCOIN

    $101.880

Ömer Çelik'ten Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım açıklaması: Gözetim altında tutulacaklar

Ömer Çelik'ten Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım açıklaması: Gözetim altında tutulacaklar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Azerbaycan'da yaptığı basın açıklamasında kaza geçiren Binali Yıldırım, Şamil Ayrım ve koruma görevlisi hakkında açıklamalarda bulundu: "Sabaha kadar gözetim altında tutulacaklar."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden ve kaza nedeniyle Bakü'de kalan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, Bakü'de kısa bir basın açıklamasında bulundu. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu aracın Azerbaycan'da kaza yapmasına iliştkin konuşan Çelik, Yıldırım ve Ayrım'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi.

SABAH TÜRKİYE'YE DÖNECEKLER

Çelik "Hayati tehlikeleri yok, durumları gayet iyi. Ciddi bir sıkıntı görünmüyor. Bugün gözetim altında tutulmak isteniyor, nakil için sabah beklenecek. Önlem amaçlı bir süre Azerbaycan'da kalacağız" açıklamasında bulundu.

ŞOFÖRÜN DURUMU DA İYİ

Ömer Çelik açıklamasında şu ifadeleri de kullandı: "Biz Efkan Bey ile birlikte Binali Bey'in Şamil Bey'in iyileşmesine kadar burada kalacağız, inşallah en kısa zamanda onlarla birlikte döneceğiz. Her ikisinin de durumu iyi. Koruma arkadaşımız Oğuzhan'ı da gördük onun da durumu gayet iyi. Şoför arkadaşımızın da iyi olduğunu bize az evvel söylediler."

Avatar
TR Haber