Ömer Çelik'ten Katz'ın sözlerine tepki: Cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisi

Ömer Çelik'ten Katz'ın sözlerine tepki: Cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hadsiz sözlerle hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Gündem

18.10.2024, 18:54

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ömer Çelik, "Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir." dedi.

e-Nabız satıldı mı? Sağlık Bakanlığından iddialara ilişkin açıklama e-Nabız satıldı mı? Sağlık Bakanlığından iddialara ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

"SOYKIRIM TEKTİKÇİSİ"

Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir diyerek paylaşımına devam eden Çelik, "Katz ve benzeleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır. Çünkü insanlık düşmanı bir cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisidir." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Çelik, "Gazze direnişi, insan onurunun doruk noktasıdır. Eninde sonunda insan onuru barbarlığı yenecektir. Katz ve diğer caniler insanlık değerlerini savunan hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir." dedi.

Meteoroloji sevindirici haberi verdi! Sıcak hava dalgası geri geliyor Meteoroloji sevindirici haberi verdi! Sıcak hava dalgası geri geliyor Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak, "Şehit lider Sinvar'ın naaşı üzerinden Erdoğan'a, " "Erdoğan tecavüzcü ve katil arkadaşın Sinvar'ı geri al" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Katz, Hamas'ın şehit lideri Sinvar'ın naaşını paylaştığı fotoğrafın üzerine, "Erdoğan tecavüzcü ve katil arkadaşın Sinvar'ı geri al" notunu düştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading