Yandex Metrica

Ömer Halisdemir'in katiline Harp Okulu'nu veren amiral! Bu kadarını ancak bir Yunan yapabilirdi

Ömer Halisdemir'in katiline Harp Okulu'nu veren amiral! Bu kadarını ancak bir Yunan yapabilirdi

15 Temmuz darbecisi Akın Öztürk için 'Çiğli İmamı' Zekeriya Kuzu ne ise, Türker Ertürk için Mihrali Atmaca da oydu. Millî kahraman Ömer Halisdemir'in aziz bedenine son kurşunu sıkan 'Memati' kod adlı azılı terörist, Tuğamiral Ertürk döneminde Deniz Harp Okulu'nun kontrolünü ele almıştı. 

Gündem

05.06.2024, 10:47

Emekli Tuğamiral Türker Ertürk eylem ve söylemleriyle takipçilerini bile şaşırtmaya devam ediyor. 

İbrahim Reisî ve beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazını AKINCI TİHA tespit etmesine rağmen Ankara'yı değil Tahran'ın mesajlarını esas alan ve "İran Genelkurmay'ına güveniyorum. Zaten enkazı bulsaydık bile bunu bulan AKINCI değil ASELSAN kamerası olurdu" diyen Ertürk'ün Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 'tuğamiral' seviyesine kadar nasıl yükselebildiği merak konusu oldu. 

Türkiye'nin Mavi Vatan haritasını sık sık eleştirerek Libya ile imzalanan deniz anlaşması konusunda Yunan yetkililerle aynı cümleleri söyleyen Ertürk, Güney Kıbrıs Rum Kesimi sayesinde Almanya'nın bile Doğu Akdeniz'de payı bulunduğunu ileri sürüyor. 

Fenerbahçe-Lille takımını 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse ne olur? Fenerbahçe tur atlar mı, maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Lille takımını 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse ne olur?... Haberi Görüntüle

TÜRKLER SALDIRIYA UĞRADI, BU ADAM YUNANİSTAN'IN TARAFINDA

Kıbrıs Türklerinin varlığını yok sayarak onları Rumların insafına teslim etme ve Mehmetçiği adadan çıkarma amacı güden 'federasyon' planının da sıkı bir destekçisi olan emekli 'Tuğamiral' Ertürk, Yunan ordusunun Türk vatandaşlarına saldırısında bile Atina'nın tarafını tutmuştu. 

Türker Ertürk

Yunan Sahil Güvenlik botları 10 Eylül 2022'de Bozcaada'nın 11 mil güneybatısındaki uluslararası sularda seyreden 'Anatolian' isimli Ro-Ro gemisine ateş açmış, hem Türk Dışişleri hem de Sahil Güvenlik Komutanlığı bunu teyit etmesine rağmen Ertürk sosyal medya hesabında anlatım bozukluğuyla dolu şu cümleleri yazmıştı:

"Ateş açılan gemi; ya göçmen taşıma işini örtmek ya da Türkiye’deki gündemi değiştirmek için yapılmış izlenimi veriyor. Ateş açma anını görüntüleyen karasularımızda diyor halbuki uluslararası sularda olmuş. Dışişleri ve Sahil Güvenlik bunu teyid ediyor. Kaptan da ortada yok garip!"

Dini değerlere hakaret eden Sivaslı Beyza Gürkan tutuklandı! Sosyal medyada ortalık karıştı! Dini değerlere hakaret eden Sivaslı Beyza Gürkan tutuklandı! Sosyal medyada... Haberi Görüntüle

TSK'DAN İHRAÇ FETÖ'CÜLERİN GÖZDE KOMUTANI!

Türkiye'yi uyuşturucu kaçakçılığına göz yummak ve kokain ticareti yapmakla da suçlayan Türker Ertürk, "Ülkece geldiğimiz yer ne yazık ki burası" demiş ve Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarından 'aferin'i kapmıştı. 

Türk ordusundan ihraç edilmiş FETÖ'cü teröristlerden Ümit Kesgin'in Twitter/X'te mesajlarını paylaştığı Ertürk, 2020 yılında da yine ordudan ihraç FETÖ'cü Halis Tunç ile gündeme gelmiş ve firarî Tunç'tan Youtube platformunda ortak program yapma teklifi almıştı. 

Türker Ertürk FETÖ'cülerden 'aferin'i böyle kaptı.

Türker Ertürk'ün TSK'ya sızmış FETÖ'cülerle ilişkisi bundan ibaret değil.

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (TÜRK DEGS), 2008-2010 yılları arasında Deniz Harp Okulu Komutanlığı görevini yürüten Ertürk'e ilişkin mide bulandıran bir bilgiyi paylaştı. İddiaya göre Ertürk, görev yaptığı dönemde FETÖ mensuplarına 'hürmette' sınır tanımıyordu. 

Sağlık Bakanlığı Maymun Çiçeği rehberi yayımladı! M Çiçeği aşıdan korur mu, nasıl bulaşır? Virüs hakkında her şey! Sağlık Bakanlığı Maymun Çiçeği rehberi yayımladı! M Çiçeği aşıdan korur... Haberi Görüntüle

HALİSDEMİR'İN KATİLİ ONUN HAS ADAMIYDI 

Türker Ertürk, eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ün 'Çiğli Üs İmamı' olarak FETÖ'ye hizmet veren 'menfez paşası' Zekeriya Kuzu'ya olan hürmetine benzer bir saygıyı Mihrali Atmaca'ya gösteriyordu.

Özel Kuvvetler personeli Deniz Üsteğmen Mihrali Atmaca, 15 Temmuz 2016 darbe girişimine karşı mücadelenin sembol ismi Ömer Halisdemir'i şehit eden hainin ta kendisiydi. 

Mihrali Atmaca

Halisdemir, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı (ÖKK) ele geçirmek üzere maiyetiyle birlikte garnizona geldiği sırada FETÖ'cü Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürmüş, ardından oradaki darbeciler tarafından kurşunlanmıştı.

Ağır yaralı halde ÖKK binası önüne getirilen Halisdemir'in hâlâ nefes aldığını anlayan Mihrali Atmaca, son kurşunu millî kahramanın aziz bedenine sıkmakta tereddüt göstermemişti. 

15 Temmuz sonrasında FETÖ ile mücadele edenlere büyük bir kin beslediği görülen Türker Ertürk'ün, Deniz Harp Okulu'nu yönettiği dönem okulun yönetimini 'Memati' kod adlı FETÖ militanı Mihrali Atmaca'ya teslim ettiği ortaya çıktı.

Buna ilişkin bilgiler yayınlayan TURK DEGS, FETÖ'cü Atmaca'nın Türker Ertürk döneminde 'okulun gölge komutanı' gibi muamele gördüğünü kaydediyor. 

Ömer Halisdemir 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı önünde şehit edildi.

SON DAKİKA: Bakan Şimşek'ten dikkat çeken tahvil açıklaması SON DAKİKA: Bakan Şimşek'ten dikkat çeken tahvil açıklaması Haberi Görüntüle

DENİZ HARP OKULU'NU FETÖ YUVASI HALİNE GETİRDİ

FETÖ, Ömer Halisdemir'in katili Mihrali Atmaca'ya 'Memati', Deniz Harp Okulu'nda bir üst sınıfta okuyan ağabeyi Eren Atmaca'ya ise 'Polat' kod adını vermişti. Türker Ertürk, bu iki ismin bir dediğini iki etmiyordu. 

Deniz Harp Okulu'nun adeta FETÖ'nün 'eğitim enstitüsü' haline geldiği o yıllarda Ertürk, örgüt mensubu olmayan öğrencileri yıldırmak için onlara FETÖ tarafından atılmış iftiralara sahip çıktı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası TSK'dan ihraç edilen bahriyeli subayların pek çoğunun Ertürk döneminde Deniz Harp Okulu'ndan mezun edilenler olduğu belirtiliyor. 

Türker Ertürk

Örgüt tarafından 'Deniz Harp Okulu Komutanlığı' için hazırlandığı izlenimi uyandıran Türker Ertürk, 2004-2005 yılları arasında Deniz Harp Okulu Öğrenci Alay Komutanlığı görevinde bulunmuştu. 

15 Temmuz kahramanlarına hakaretin gırla gittiği ve ABD-İsrail destekli FETÖ'nün darbe girişimine 'tiyatro' denildiği günlerde Anadolu Partisi'nin kurucu üyesi Türker Ertürk, kendini bir zamanlar çok eleştirdiği 'Y-CHP'nin içinde buldu. Ertürk'e CHP rozetini 19 Kasım 2019'da bizzat Kemal Kılıçdaroğlu taktı. 

30 yaşından büyükler İBB bursuna başvurabilir mi? AÖF öğrencileri İBB bursu alabilir mi? 30 yaşından büyükler İBB bursuna başvurabilir mi? AÖF öğrencileri İBB... Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLER İÇİN TOPLU AF İSTİYOR

Görev yaptığı dönemde "en çok FETÖ'cü yetiştiren ve FETÖ'cü olmayanları iftira ile okuldan atan Deniz Harp Okulu Komutanı" olarak tarihe geçmiş Türker Ertürk, son dönemde yaptığı açıklamalarla FETÖ'nün sivil yapılanması için 'genel af' istiyor. 

TSK'ya sızmış FETÖ'cü teröristleri yönetip yönlendiren 'mahrem imamlara' da af isteyen Ertürk, terör örgütüyle mücadele edenleri tehdit edip onları itibarsızlaştırmaya çalışıyor. 

ABD-İsrail'in Türkiye güneyindeki 'teröristan' planını ayakta alkışlarken, "Sınırımızda DEAŞ olacağına PYD/YPG olsun" diyen Ertürk, Türk donanmasının en büyük gemisi TCG ANADOLU'ya da çamur atmış, geminin motor arızası yaşadığını, dolayısıyla suda yüzemeyeceğini iddia etmişti. 

TCG ANADOLU'nun envantere girmesi ve tatbikatlarda görevlerini sorunsuz olarak yerine getirmesiyle Ertürk, bu gemiyi hedef almayı bıraktı.

Aynı Ertürk, Bayraktar TB2 SİHA'ların da Ukrayna cephesinde etkili olamadığını savunmuştu. Oysa Ertürk gibi düşünmeyen Ukraynalılar, çocuklarına TB2'den mülhem 'Bayraktar' ismini veriyor. 

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading