Önce ifşa sonra imha: Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kurduğu tuzakları bozdu

Önce ifşa sonra imha: Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kurduğu tuzakları bozdu

Kahraman Türk askeri, eli kanlı terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyinde bölge halkının hayatını hiçe sayarak mühimmat deposuna dönüştürdüğü yerleri dikkatli şekilde imha ediyor.

Gündem

13.07.2024, 13:31

Irak’ın kuzeyindeki onlarca köyü işgal eden, köyleri ateşe veren ve sivil halkın hayatını hiçe sayarak köy merkezlerinde mühimmat depoları oluşturan ve bunları havaya uçuran terör örgütü PKK, insanlık dışı hareket etmeye devam ediyor.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin icra ettiği başarılı operasyonlar karşısında tutunamayacağını anlayan eli kanlı terör örgütü, Metina ve Gapnerk Dağı arasında kalan bölgede bulunan köylerdeki mabetlerin yakınında mühimmat depoları oluşturdu.

İstanbul'da polise bıçaklı saldırı: O anlar kameraya yansıdı İstanbul'da polise bıçaklı saldırı: O anlar kameraya yansıdı Haberi Görüntüle

MALZEMELER TUZAKLANDI

Daha önceden Dergele köyündeki caminin her iki tarafında mühimmat depoları tespit edilmiş ve terör örgütü bu depoları havaya uçurmuştu. Şimdi ise Miska köyündeki kilise çevresinde, bu tür mühimmat depoları tespit edildi. Kilisenin yakınında bulunan bir evde de tonlarca patlayıcı madde, mühimmat ve silahın depolandığı ve Mehmetçiğin müdahalesine engel olmak maksadıyla da bu malzemenin tuzaklandığı belirlendi.

UMPAS Holding hissesi olanlar ne yapacak? Hisse satışı ne zaman yapılır? UMPAS Holding hissesi olanlar ne yapacak? Hisse satışı ne zaman... Haberi Görüntüle

PKK'NIN KUDUĞU TUZAKLAR İMHA EDİLDİ

Mühimmat deposuna çevrilen kilisenin yakınındaki evin durumu hakkında yerel yönetim ve Peşmerge bilgilendirildi. Mehmtçik ise bölge halkının güvenliğini sağlamak amacıyla mühimmat deposuna dönüştürülen bu tür yerleri dikkatli şekilde müdahale ederek imha etti.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading