Önce kadının kafasını kesti! Sonra surlardan atladı: İstanbul'da dehşet anları

İstanbul'un Fatih ilçesinde akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Kadının başını kesen adam daha sonra kendisini surlardan aşağı attı. Emniyetten yapılan açıklamada şahsın olaydan yarım saat önce Eyüpsultan ilçesinde bir kadını daha öldürdüğü belirtildi.

Gündem

04.10.2024, 20:44

İstanbul Fatih'te tüyler ürperten bir vahşet meydana geldi. Bir genç kızı kafasını keserek öldüren zanlı, surlardan aşağı atladı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Hindistan'da inek, İstanbul'da köpek! Bu sefer sahibi zarar verdi: Köpeğine tasma takmasını söyleyenleri yaraladı Hindistan'da inek, İstanbul'da köpek! Bu sefer sahibi zarar verdi: Köpeğine... Haberi Görüntüle

BEDENİNİ İKİYE AYIRDI

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen şahsın kadının önce kafasını kestiği daha sonra ise bedenini ikiye ayırdığı aktarıldı.

SGK uzmanı İsa Karakaş net konuştu: Kademeli emeklilik o tarihte geliyor! SGK uzmanı İsa Karakaş net konuştu: Kademeli emeklilik o tarihte... Haberi Görüntüle

ESKİ VE YENİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASI

Olaya ilişkin açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yapılan çalışmada Semih Çelik isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15:30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde Ayşenur Halil isimli kadını daha sonra 16 sıralarında Fatih ilçesinde İkbal Uzuner isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. 

Öte yandan Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olguğu, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şuanki kız arkadaşı olduğu öne sürüldü. Kızını kafası kesilmiş halde gören anne ise sinir krizleri geçirdi. Kızına "ne yaptılar sana" diye seslenen acılı anne çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, cinnet siyasetine 'dur' demeli Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, cinnet siyasetine 'dur' demeli Haberi Görüntüle

KATİL KASAP ÇIKTI

İki kadını vahşice öldüren Semih Çelik adlı katilin kasaplık yaptığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Öte yandan katilin akıl hastanesine 5 kere giriş kaydı olduğu belirtildi.

SPK'dan tüm yatırımcıları ilgilendiren düzenleme: Halka arzlarda değişiklik! SPK'dan tüm yatırımcıları ilgilendiren düzenleme: Halka arzlarda değişiklik! Haberi Görüntüle

POLİS SORUŞTUMA BAŞLATTI

Olayın gerçekleştiği yer, Ulu Camii yakınlarındaki surlardı. Görgü tanıkları, saldırganın önce kızı hedef aldığını ve ardından korkunç bir şekilde kafasını kestiğini bildirdi. Olayın ardından saldırgan, hızlı bir şekilde surlardan atlayarak intihar etti.

Çevrede bulunan vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, bölgeyi güvenlik çemberine alarak incelemelere başladı. Sağlık ekipleri, hem mağdurun durumunu değerlendirmek hem de saldırganın intiharı sonrası durumu hakkında bilgi almak için çalışmalara başladı.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırganın kimliği ve olaya neden olan motivasyon hakkında detaylı araştırmalar sürdürülüyor.

Bir çete daha çökertildi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Bir çete daha çökertildi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Haberi Görüntüle

KATİLİN ÇİZDİĞİ RESİM 

İstanbul’da 2 genç kızı canice katledip intihar eden Semih Çelik’in evinde kendi çizdiği karakelem resim bulundu. Caninin Fatih’te öldürdüğü İknal Uzuner’i tıpkı resimde çizdiği gibi parçalara ayırdığı belirlendi.

Diyanet 27 Eylül 2024 Cuma Hutbesi Diyanet 27 Eylül 2024 Cuma Hutbesi Haberi Görüntüle

LUCİFER'İN MÜHRÜ

Bu arada caninin çizdiği karakalem resmin Lucifer'in mührü olduğu ortaya çıktı. Lucifer, Latincede Venüs gezegeninin sabah saatlerindeki halini tanımlamak için kullanılmış isimlerden biri. İsim aynı zamanda gezegen ile ilişkilendirilmiş pek çok dini ve mitolojik varlığa da afıfta bulunuyor. Dini açıdan Venüs ve Lucifer ile ilgili hikayeler, gezegenin astronomik hareketleri nedeni ile pek çok kültürde "düşme" ile izah ediliyor. Kavram, Greko-Romen inançlarında kişiselleştirilmiş ve tanrılaştırılmış bir olgu olarak da görülmektedir.

Sosyal medyada katil Semih Çelik'e ait fotoğraf dolaşıma sokuldu. Ayrıca mahkeme olayla ilgili yayın yasağı getirdi.

Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi! Çok sayıda terörist öldürüldü Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi! Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

Akıllara durgunluk veren ifade! Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti kendini böyle savundu! Polis olduklarını bilmiyordum Akıllara durgunluk veren ifade! Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre... Haberi Görüntüle

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİNİ ANIMSATTI

Öte yandan işlenen cinayet yıllar önce işlenen Münevver Karabulut cinayetini hatırlattı. Hatırlanacağı üzere Cem Garipoğlu 15 yıl önce Münevver Karabulut'u öldürüp parçalarına ayırmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading