Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

Önce Putin sonra Biden! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başlıyor: Gündem Ortadoğu

Önce Putin sonra Biden! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başlıyor: Gündem Ortadoğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başlıyor. Astana'da Putin ile görüşecek olan Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için gideceği ABD'de Biden ile temas sağlayacak. 

Gündem

02.07.2024, 22:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki günlerde art arda önemli zirvelere katılacak. Erdoğan, Astana'da 3-4 Temmuz'da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) toplantısına katılacak. Erdoğan burada Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşecek. NATO Liderler Zirvesi için 9 Temmuz'da ABD'ye gidecek olan Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'la bir araya gelecek.

Çok yönlü ve etkin diplomasi anlayışıyla temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki günlerde art arda önemli zirvelere katılacak.

Eylem Tok ve oğlunun yakalanma anlarını izleyen acılı anne konuştu: Saçı yerine kalbini değiştirseydi! Eylem Tok ve oğlunun yakalanma anlarını izleyen acılı anne konuştu:... Haberi Görüntüle

PUTİN İLE GÖRÜŞME

Kazakistan'ın başkenti Astana'da 3-4 Temmuz'da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) toplantısına katılacak Erdoğan burada Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşecek.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: 'Sığınmacılar üzerinden oluşturulan provokasyonları takip ediyoruz' İletişim Başkanı Fahrettin Altun: 'Sığınmacılar üzerinden oluşturulan provokasyonları takip ediyoruz' Haberi Görüntüle

NATO ZİRVESİ'NE KATILACAK

6 Temmuz'da Şuşa'daki Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Zirvesi'ne katılacak olan Erdoğan 3 gün sonra NATO Liderler Zirvesi için ABD Washington'da olacak. Burada ABD Başkanı Joe Biden'la görüşecek Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın yıldönümü törenleri için 20 Temmuz'da KKTC'ye gidecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading