Orhan Erdemir kimdir? Eski hakem ve TFF gözlemcisi Orhan Erdemir'in lisansı neden iptal edildi?

Orhan Erdemir kimdir? Eski hakem ve TFF gözlemcisi Orhan Erdemir'in lisansı neden iptal edildi?

Bir süre prfesyonel olarak futbol oynayan Orhan Erdemir daha sonra yeşil sahalara hakem olarak dönmüştü. Hakemliğin ardından gözlemcilik yapan Orhan Erdemir'in lisansı TFF tarafından iptal edildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Orhan Erdemir kimdir? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

05.10.2024, 16:04

Orhan Erdemir'in kim olduğu son zamanlarda spor gündemini takip edenler tarafından sorulmaya başlandı. İşte eski futbolcu ve eski hakem Orhan Erdemir'in hayatı ve biyografisi...

Organize suç örgütüne 6 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı var Organize suç örgütüne 6 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı var Haberi Görüntüle

ORHAN ERDEMİR KİMDİR?

29 Haziran 1963 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Orhan Erdemir 2024 itibari ile 61 yaşındadır.

Profesyonel olarak 2 yıl futbol oynayadıktan sonra yeşil sahalarla vedalaşamadı ve kariyerine hakem olarak devam etti.

1985 yılında hakemliğe başladı. Süper Ligde 12 sezon boyunca 136 maç yönetmiştir.

Son zamanlarda ise TFF'de gözlemci olarak görev yapıyordu. 

Geçtiğimiz sene Galatasaray-Trabzonspor maçının gözlemcisi Orhan Erdemir olmuştu. Erdemir çok tuttuğu ve destek verdiği İstanbul il hakemlerinden Elif Karaarslan’ı da yanında protokol tribününe oturtması üzerine hakkında 2023 yılında soruşturma başlatılmıştı. Hakem Elif Karaarslan'ın iddialara göre hakem koridorlarında da görüntülendiği belirtilmişti. Temsilci İlker Emir tarafından raporlanan bu olay sonrası Orhan Erdemir istifa etmişti. 

Orhan Erdemir'de UAFA'dan önemli bir görev verilmişti. Erdemir'e İsviçre'nin Basel ile Kazakistan'ın Tobol takımları arasında 27 Temmuz 2023 Perşembe günü oynanacak UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk müsabakasında gözlemci hakemlik görevi verilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading