Ortalama 2'nin altına düşerse KYK bursu ne zaman kesilir?

Ortalama 2'nin altına düşerse KYK bursu ne zaman kesilir?

KYK bursu alanlar ortalamanın kaçın altında düştüğünde bursun ne zaman kesildiğini araştırıyor. Üniversite sınavı sonrasında tercih sürecinin geride bırakan adaylar şimdi de KYK bursu konusunda merak edilenleri sorguluyor.

Gündem

01.10.2024, 15:16

Üniversitede ortalama kaçın altına düştüğünde KYK bursunun ne zaman kesilip kesilmeyeceği merak ediliyor. Hayallerindeki mesleği icra etmek adına üniversitenin yolunu tutan öğrenciler için KYK tarafından verilen bursu almak adına heyecan içerisinde sonuçları bekliyor.

Ancak KYK tarafından verilen bursun kriterleri dikkate alınıyor. Ortalama başarı notuna göre belirlenen kriterler öğrenciler tarafından merak ediliyor.

KYK bursu

Cinsiyet değiştirmek isteyenler için 'pembe bir tablo' çizildi! ABD'de LGBT’ye yol veren rapor oyunu skandalı! Cinsiyet değiştirmek isteyenler için 'pembe bir tablo' çizildi! ABD'de LGBT’ye... Haberi Görüntüle

ORTALAMA KAÇIN ALTINA DÜŞERSE KYK BURSU KESİLİR?

Üniversitede herhangi bir öğrencinin genel not ortalaması 2’nin altına düştüğünde KYK bursu kesilir. Ayrıca şiddet olaylarına karıştığı gerekçesi ile disiplin soruşturması neticesinde disiplin cezası alan öğrencinin bursu da kesilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading