Örümcek Adam'dan Gazze'ye destek mesajı

Örümcek Adam'dan Gazze'ye destek mesajı

Örümcek Adam serisi ile bilinen Yahudi asıllı İngiliz-ABD'li aktör Andrew Garfield, Gazze'de yapılan soykırıma sessiz kalmadı. Ünlü aktör, Gazze için destek mesajı verdi.

Gündem

15.10.2024, 11:51

İnanılmaz Örümcek Adam serisinde Örümcek Adam’ı canlandıran, Tick Tick Boom ve Savaş Vadisi filmlerindeki rolleriyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına aday olan İngiliz-ABD'li oyuncu Andrew Garfield, katıldığı programda Filistin’e destek mesajı verdi. 

İnanılmaz Örümcek Adam serisinde Örümcek Adam karakterine hayat veren, Tick Tick Boom ve Savaş Vadisi filmlerinde almış olduğu rollerle En İyi Erkek Oyuncu Oscar ödülen aday gösterilen İngiliz-ABD'li oyuncu Andrew Garfield bir televizyon programına katıldı. Çok sayıda konuya dair açıklamalarda bulunan Andrew Garfield Filistin’e destek mesajı verdi. Konuya sessiz kalmayan Andrew Garfield, yapmış olduğu bu mesaj ile takdir topladı.

28 Ekim okullar tatil mi? Cumhuriyet Bayramı'nda 4 gün tatil olacak mı? 28 Ekim okullar tatil mi? Cumhuriyet Bayramı'nda 4 gün tatil... Haberi Görüntüle

SESSİZ KALMADI

Katıldığı programda sunucunun "Önemli olan ne?" sorusuna karşılık olarak İngiliz aktör, Gazze'ye dair önemli bir mesaj verdi.

Garfield, "Kalbimizi ve enerjimizi acı çeken, ezilen, şu anda dünyamızın dehşetinin ağırlığı altında acı çeken herkes için ortaya koymalıyız" şeklinde konuştu.

Ünlü aktör, "Onurlu bir yaşam sürme seçeneğine sahip olmayan herkes için enerjimizin ulaşması gereken yer tam da orası" dedi. 

Daha öncesinde de Gazze’ye destek mesajı da veren Oscar adayı olan aktör, birkez daha bu konuyu perçinledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading