Yandex Metrica

Osimhen neden kadro dışı kaldı? Osimhen Napoli'de ne yaptı?

Osimhen neden kadro dışı kaldı? Osimhen Napoli'de ne yaptı?

Dünyanın en değerli forvet oyuncuları arasında yer alan ve market değeri 100 milyon euro olan Victor Osimhen kiralık olarak Galatasaray'da. Napoli'de sürpriz bir şekilde kadro dışı kaldıktan sonra Avrupa'da transfer sezonunun da kapanması ile Galatasaray yıldız golcüyü kadrosuna kattı. Peki Osimhen neden kadro dışı kaldı? Osimhen Napoli'de ne yaptı?

Gündem

03.09.2024, 09:25

İtalya Serie A takımlarından Napoli forması giyen ve İtalya'da gol kralı olan ilk Afrikalı oyuncu olan Victor Osimhen Galatasaray'a transfer oldu. 1 yıllığına kiralık olarak yıldız oyuncuyu renklerine katan Galatasaray KAP'a resmi açıklamayı yaptı. Galatasaray KAP açıklamasında "Profesyonel Futbolcu Victor James Osimhen'in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır" dedi. Taraftarlar ise 100 milyon euro değerindeki bir golcünün neden kadro dışı kaldığını araştırmaya başladı. Peki Osimhen neden kadro dışı kaldı? Osimhen Napoli'de ne yaptı?

Bakan Kurum'dan İBB'ye uyarı: 'Kaçak yapı varsa yıkın, biz yıkıma gittiğimizde peşimizden gelmeyin' Bakan Kurum'dan İBB'ye uyarı: 'Kaçak yapı varsa yıkın, biz yıkıma... Haberi Görüntüle

OSİMHEN NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Victor Osimhen Napoli forması giyerken kendisine çok cazip bir transfer teklifi geldi. Al Ahli yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istedi. Al-Ahli'nin teklif ettiği 80 milyon euro Napoli tarafından kabul edilmedi. Al-Ahli'ye transferi gerçekleşseydi yıldız oyuncu dört sezon boyunca yıllık 40 milyon euro kazanacaktı. Napoli Al-Ahli'den 5 milyon euro daha talep etti ancak transfer çıkmaza girdi ve iptal oldu. Transferin başarısız olmasının ardından Victor Osimhen ve menajeri, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ve sportif direktör Giovanni Manna ile telefonda öfkeli bir şekilde konuştu ve yıldız oyuncu kadro dışı kaldı. Napoli Osimhen'e bazı yaptırımlarda bulundu. 9 numaralı forma Romelu Lukaku'ya verildi.

Son dakika... Erdoğan imzaladı: Kritik atamalar Resmi Gazete'de: Dört bakan yardımcısı değişti Son dakika... Erdoğan imzaladı: Kritik atamalar Resmi Gazete'de: Dört bakan... Haberi Görüntüle

OSİMHEN NAPOLİ'DE NE YAPTI?

Yıldız oyuncunun kadro dışı kalmasındaki neden saha içinde yaşanan olaylar değil. Yıldız oyuncunun transferi konusunda Napoli'nin başarısız stratejisi Osimhen'i öfkelendirdi. Bunun ardından kulüple arası açılan Osimhen'e Napoli bazı yaptırımlarda bulundu.

Osimhen 2022/2023 sezonunda Napoli'nin 33 yıl sonra ilk Serie A şampiyonluğunu kazanmasında önemli rol oynadı.26 golle ligi gol kralı olarak tamamladı.

Osimhen, İtalya'da bunu başaran ilk Afrikalı oyuncu olmuştu.

Napoli formasıyla 133 resmi maça çıkan Nijeryalı golcü, bu mücadelelerde 76 gol atıp, 18 asistlik katkı sağladı. 

Ahu Tuğba'nın ölümü şüpheli mi? Ahu Tuğba nasıl öldü? Ahu Tuğba'nın ölümü şüpheli mi? Ahu Tuğba nasıl öldü? Haberi Görüntüle

OSİMHEN GALATASARAY'A TRANSFER OLDU

Türkiye Süper Lig ekibi Galatasaray kiralık olarak 1 yıllığına yıldız oyuncuyu renklerine bağladı. Victor Osimhen, sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. Osimhen, Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile birlikte özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Nijeryalı futbolcuyu havalimanında binlerce sarı-kırmızılı taraftar karşıladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading