Yandex Metrica

Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu?

Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu?

İtalya'nın Seri A takımlarından Napoli'de forma giyen Victor Osimhen 1 yıllık krailık olarak Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'ın renklerine bağladığı yıldız oyuncu taktığı yüz maskesi ile ikonikleşti. Peki Osimhen neden maske takıyor? Yüzüne ne oldu?

Gündem

03.09.2024, 09:59

Galatasaray italya'nın Napoli takımında forma giyen ve Avrupa'nın en değerli forvetleri arasında gösterilen Osimhen'i kşralık olarak renkerine bağladı. Victor Osimhen için yıllık 9 milyon euro para ödeyecek olan Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde başarı elde etmek için yıldız oyuncusuna güveniyor. Osimhen'in ikonikleşen yüz maskesi ise izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 

Bakanlık olaya el koymuştu! Şahan Gökbakar'ın kaçak villası mühürlendi! Bakanlık olaya el koymuştu! Şahan Gökbakar'ın kaçak villası mühürlendi! Haberi Görüntüle

VİCTOR OSİMHEN NEDEN MASKE TAKIYOR?

Victor Osimhen geçirdiği bir sakatlık sonucu yüz maskesi ile maçlara çıkmak zorunda. 2021 yılında Napoli ve Inter arasında oynanan karşılaşmada yüzünde kırıklar oluşan Osimhen bir dizi operasyon geçirdi. Operasyonların ardından yüzüne darbe almaması gereken yıldız golcü yüz maskesi ile sahalara çıkıyor. 

Milan Skriniar ile çarpışan yıldız futbolcunun yüzüne altı plaket ve 18 vida takıldı. Oldukça ciddi bir sakatlık geçiren Osimhen 2 ay sahalardan uzak kaldı.

Osimhen sahalara maske ile dönmek zorunda kaldı.

Kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji o illeri tek tek uyardı! 8 Eylül 2024 Pazar hava durumu Kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji o illeri tek tek uyardı! 8... Haberi Görüntüle

OSİMHEN'İN YÜZÜNE NE OLDU?

2021 yılında Inter'in sert savunmacısı Milan Skriniar ile çarpışan Osimhen'in yüzünde kırıklar oluştu. Yıldız oyuncu acil ameliyata alındı. Ameliyat sırasında Osimhen'in yüzüne altı plaka ve 18 vida yerleştirildi.  Osimhen, yüzünü korumak için özel olarak tasarlanan bir maske takmaya başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading