Yandex Metrica

Sitede Ara

Osmanlı'ya hakaret et ödülü kap! Yunan dostu Tunç Soyer'e Avrupa'dan ödül

Osmanlı'ya hakaret et ödülü kap! Yunan dostu Tunç Soyer'e Avrupa'dan ödül

İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Osmanlı Devleti'ne yönelik nefrete varan açıklamalarda bulunmuştu. Osmanlı’ya yönelik çirkin ithaflarda bulunan Tunç Soyer’e Osmanlı’ya hakaret etmesi karşılığı adeta sahip çıkarılarak ödül verildi.

Gündem

23.02.2024, 05:15

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmanlı Devleti'ne yönelik nefret söyleminde bulunmasının karşılığını Avrupa’dan almaya devam ediyor.Smyrna Antik Kenti’nde gerçekleşen gecede Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından her yıl verilen Avrupa Ödülü'nü İzmir adına Tunç Soyer aldı.

 Tunç Soyer’e Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından her yıl verilen Avrupa Ödülü’nü Osmanlı’ya yapmış olduğu hakaret ve nefrete varan söylemler ardından verilmesi zamanlama açısından dikkat çekti.


Agatha All Along 3. bölüm ne zaman? Agatha All Along yeni bölüm ne zaman? Agatha All Along 3. bölüm ne zaman? Agatha All Along... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN’A TEK KELİME ETMEYEN SOYER’E AVRUPA’DAN SÖZDE ÖDÜL

Tunç Soyer’in daha öncede Yunanistan ile ilişkileri geliştirme bahanesiyle iş birliği yaptığı biliniyor. İşgalci Yunanistan'a tek kelime etmezken, Osmanlı'yı suçlamasını karşılığını Avrupa’da ödül olarak alıyor.

Öte yandan Smyrna Antik Kenti'nde gerçekleşecek törene Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları ile ev İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komisyonu Başkanı, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, AKPM Genel Sekreteri Despina Chatzivassiliou-Tsovilis, AKPM vekilleri, İzmir Milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratların katılması dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte Osmanlı Devleti'ne yönelik nefret söyleminde bulunmuş ve büyük tepki çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading