Yandex Metrica

Sitede Ara

Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi

Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir otobüs durağına asılan ilginç evlilik ilanı, gören vatandaşların tepkisini çekti. İlandaki kriterler, sosyal medyada da gündem oldu.

Gündem

08.09.2024, 11:31

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi'nde, İnönü Parkı otobüs durağına asılan bir evlilik ilanı, görenleri şaşkınlığa uğrattı. İlanda belirtilen evlilik kriterleri dikkat çekerken, birçok vatandaş ilanın içeriğini eleştirdi.

Yiğit Acar kimdir? Genç mühendis 2 yıldır her yerde aranıyor! Yiğit Acar kimdir? Genç mühendis 2 yıldır her yerde aranıyor! Haberi Görüntüle

İLANIN İÇERİĞİ ŞAŞIRTTI

İlginç evlilik ilanında, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ve ciddi bayanların aramasını önemle arz ederim. Evlenmiş, ayrılmış ve çocuksuz da olabilir" ifadelerine yer verildi. İlanı gören vatandaşlar, bu kriterlerin son derece şaşırtıcı olduğunu belirtti.

Oğuzhan Aksu kimdir? Hakem Oğuzhan Aksu nereli, kaç yaşında? Oğuzhan Aksu kimdir? Hakem Oğuzhan Aksu nereli, kaç yaşında? Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İlanı görenlerden biri olan Vedat Köse, afişe  "İlanı gördüm ve çok şaşırdım. Böyle bir şeyin aklı başında bir insan tarafından yapılabileceğine inanamıyorum. Türkiye’de kadın mı kalmadı? Ben 67 yaşındayım, istesem şimdi evlenirim. Yeter ki paran olsun, bu devirde evlenecek kadın çok." sözleriyle tepki gösterdi.

Benzer şekilde tepkisini dile getiren Emine Kul ise, "Böyle bir teklifi çok saçma buluyorum. Bu tür bir ilanla kadın aramak, gençliğimizin bittiğini gösteriyor. Böyle bir arayış yöntemi olamaz, tamamen anlamsız bir ilan" dedi.

İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim Haberi Görüntüle

GERÇEK Mİ ŞAKA MI?

Bazı vatandaşlar ise ilanın ciddi olup olmadığını sorguladı. Özlem Yarbay isimli bir vatandaş, "Bence bu ilan eğlenmek amacıyla yapılmış, hiç inandırıcı gelmedi. Bir insanın buraya gelip böyle bir ilan asacak kadar çaresiz olabileceğini düşünmüyorum. Altına iki tane telefon numarası bırakmışlar, bu da olayın şaka olduğunu düşündürdü" ifadelerini kullandı.

8 Eylül bugün Süper Lig'de neden maç yok? Bu hafta maçlar neden oynanmadı? 8 Eylül'de hangi takımın maçı var? 8 Eylül bugün Süper Lig'de neden maç yok? Bu hafta... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İlginç ilan, sosyal medyada da kısa sürede yayılmaya başladı. Kimi kullanıcılar ilanı eğlenceli bulurken, bazıları ise böylesine bir yöntemin modern toplumda yeri olmadığını savundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading