Otobüs şoförü çıldırdı: Tüm yolcuları indirip, inmeyen yolcuyla kavga etti

Otobüs şoförü çıldırdı: Tüm yolcuları indirip, inmeyen yolcuyla kavga etti

Bursa’da özel halk otobüsü şoförü, sinirlenip psikolojisinin bozulduğunu iddia ederek aracı durdurdu ve yolcuları otobüsten indirdi. Şoför, inmek istemeyen bir yolcuya hakaret etti. Olay çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Gündem

04.10.2024, 13:12

Bursa’nın Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde yaşanan olay, görenleri şaşkına çevirdi. İddiaya göre, özel halk otobüsü şoförü, yolculara sinirlendikten sonra aracı yol kenarına çekti ve psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek otobüsü hareket ettirmeyi reddetti. Bir süre sonra yolcuları otobüsten indirmeye başlayan şoför, bir yolcunun inmek istememesi üzerine sinirlenerek sözlü hakarette bulundu.

İşte karşınızda Togg T10F! İlk defa Teknofest'te görücüye çıktı İşte karşınızda Togg T10F! İlk defa Teknofest'te görücüye çıktı Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYAYA KONU OLDU

Çevredeki vatandaşlar, olay anını cep telefonlarıyla kaydederken, görüntülerde şoförün otobüs dışında beklediği ve araçta kalan bir yolcuya bağırarak, "Hepsi indi, sen de ineceksin. Sen adam mısın?" şeklinde hakaret ettiği anlar yer aldı. Yolcuların şaşkın bakışları arasında yaşanan bu gerilim, kısa sürede sosyal medyada da yankı buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye F-16 mesajı: İhracat engelleri kaldırılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye F-16 mesajı: İhracat engelleri kaldırılmalı Haberi Görüntüle

OLAYIN ARDINDAN İNCELEME BAŞLATILDI

Yaşanan bu olayın ardından yetkililer, şoförün davranışlarına yönelik bir inceleme başlattı. Halk otobüslerinin güvenliği ve yolcuların mağdur olmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading