Outer Banks 4. sezon 6. bölüm ne zaman? Outer Banks 4. sezon 2 kısım çıktı mı?

Outer Banks 4. sezon 6. bölüm ne zaman? Outer Banks 4. sezon 2 kısım çıktı mı?

Netflix'in sevilen dizisi Outer Banks dizisi 10 Ekim'de platformda yerini aldı. Dizinin yeni sezonunda 5. bölümü de geride bırakan dizi severler Outer Banks 4. sezon 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusuna yanıt arıyor. Dizi yeni sezonda 2 kısım halinde ekranlara geldi. Peki Outer Banks 4. sezon 2 kısım çıktı mı?

Gündem

26.10.2024, 15:46

Outer Banks dizisi Netflix'in dünya genelinde en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Ülkemizde de oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi 2 yıl gibi uzun bir bekleyişin ardından yeni sezon bölümleriyle Netflix'te yerini aldı. 10 Ekim 2024'te yayınlanan 4. sezon bölümlerini bitirenler Outer Banks 4. sezon 6. bölüm ne zaman çıkacak sorularına yanıta aramaya başladı. Bilindiği üzere Outer Banks 4. sezon 6. bölüm için bir süre beklemek gerekecek.

Kerem Bürsin'in sevgilisi Melisa Sabancı Tapan kimdir? Kerem Bürsin'in sevgilisi Melisa Sabancı Tapan kimdir? Haberi Görüntüle

OUTER BANKS 4. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Outer Banks 4. sezon büyük bir çıkış yaptı. Dünya genelinde izlenme verileri oldukça iyi gelen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizinin 5. bölümünü de izleyenler 6. bölüm çıkış tarihini merak ediyor. Outer Banks 4. sezon 2 kısımdan oluşuyor. 2. kısım 6. bölüm ile birlikte 7 Kasım'da ekranlara gelecek. 4. sezon toplamda 10 bölüm olacak.

Outher-Banks-4.-Sezon-6.-bölüm-İZLE.webp

Ekin Zühre neden öldü? Ekin Zühre neden öldü? Haberi Görüntüle

OUTER BANKS 4. SEZON 2. KISIM ÇIKTI MI?

John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ ve Cleo'dan oluşan Pogues adlı sıkı dostlar grubunun gizem ve macera dolu hikayesini anlatan Outer Banks dizisinde 4. sezon 2. kısım 7 Kasım'da başlayacak.

Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD, depremin şiddetini açıkladı Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD, depremin şiddetini açıkladı Haberi Görüntüle

OUTER BANKS KONUSU

Outer Banks dizisi Josh Pate, Jonas Pate ve Shannon Burke tarafından yapılmıştır.  Outer Banks dizisi gizli hazineyi keşfetmeye çalışan bir grup Kuzey Carolina'lı genç olan Pogues'un macera dolu hikayesine odaklanıyor. Pogues, bu kez Karasakal'ın efsanevi hazinesini bulmak için başka bir hazine avına çıkıyor. Gizem, aksiyon ve gençlik dramı karışımıyla 4. sezon izleyiciler tarafından oldukça sevilecek gibi. 

Ankaralı Turgut'un çocukları kimler? Ankaralı Turgut'un kaç çocuğu var? Ankaralı Turgut'un çocukları kimler? Ankaralı Turgut'un kaç çocuğu var? Haberi Görüntüle

OUTER BANKS OYUNCULARI

Madelyn Cline

Jonathan Daviss

Madison Bailey

Charles Esten

Austin North

Rob Mars

Adina Porter

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading