Yandex Metrica

Özgür Özel ayağından mı vuruldu? Merak edilen soruya ilk ağızdan yanıt

Özgür Özel ayağından mı vuruldu? Merak edilen soruya ilk ağızdan yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, ayağındaki kırığa ilişkin ortaya atılan iddiaları yalanlado. CHP lideri, “Kendisini muhalif ve Atatürkçü olarak sayan ve FETÖ’cülerin peşinden koşan arkadaşlara diyorum ki; ‘Buyursunlar, Ankara’dayım, gelsinler, inceleyelim röntgeni.'' diyerek iddiayı ortaya atanlara sert tepki gösterdi.

Gündem

20.08.2024, 11:53

Son bir kaç gündür CHP lideri Özgür Özel’in düşüp ayağını kırmadığı tehdit korkutma amaçlı ayağından vurdurulduğu dedikodusu var.

Bazı sosyal medya hesapları, Özgür Özel’in ayağından vurulduğu iddiasını ortaya attı. Halk TV’ye konuşan CHP lideri, siyaset kulislerinde konuşulan iddiaya yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kırım' açıklaması: Ukrayna'ya iade edilmeli! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kırım' açıklaması: Ukrayna'ya iade edilmeli! Haberi Görüntüle

''GELSİNLER, İNCELEYELİM RÖNTGENİ''

Konuyla ilgili Halk TV’ye konuşan CHP lideri, “Kendisini muhalif ve Atatürkçü olarak sayan ve FETÖ’cülerin peşinden koşan arkadaşlara diyorum ki; ‘Buyursunlar, Ankara’dayım, gelsinler, inceleyelim röntgeni.'' diyerek iddiayı ortaya atanlara sert tepki gösterdi.

Vatandaşa hizmet değil yandaşa hizmet! Erdal Beşikçioğlu'ndan rol arkadaşına belediyede koltuk! Vatandaşa hizmet değil yandaşa hizmet! Erdal Beşikçioğlu'ndan rol arkadaşına belediyede... Haberi Görüntüle

''SAĞLIK SİSTEMLERİNDE FİLMLER VAR''

Manisa’daki evinde merdivenden düşerek yaralandığının altını çizen ve söz konusu iddialların FETÖ'cüler tarafından ortaya atıldığını belirten Özgür Özel, “Ertesi gün Ankara’ya geldim, hastanede filmimi çektiler. e-Devlet’te işli filmim. Sağlık sisteminde filmler var. Devlet de bakabilir, isteyen doktor da.” ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading