Yandex Metrica

Özgür Özel bir öyle bir böyle: Erken seçimle ilgili yine ağız değiştirdi!

Özgür Özel bir öyle bir böyle: Erken seçimle ilgili yine ağız değiştirdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'den daha önce savunduğu erken seçim açıklamasının tam tersi bir yorum geldi. Özgür Özel, "Erdoğan 5 yıllığına seçildi ama bence 1,5 yıl sonra erken seçim olur." dedi.

Gündem

27.06.2024, 12:50

Özgür Özel, erken seçim tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada "1,5 yıl sonra olası" ifadelerini kullandı. Özel, yerel seçimin ardından yaptığı açıklamada ise erken seçim çağrısının 'seçmenle akdi bozmak' olacağını söylemişti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim tartışmalarına ilişkin daha önce açıkladığı düşüncenin tam tersini ifade ederek ağız değiştirdi. 

Haliç Köprüsü ne zaman açılacak? (Kadıköy yönü) Haliç Köprüsü kapalı mı? Haliç Köprüsü ne zaman açılacak? (Kadıköy yönü) Haliç Köprüsü kapalı... Haberi Görüntüle

"ERKEN SEÇİM SEÇMENLE AKDİ BOZAR" DEMİŞTİ! 

Özel, yerel seçimin ardından yaptığı açıklamada 'erken seçimin seçmenle akdi bozacağını' ifade etmiş ve muhalif cephesinden gelen tartışmalara kapıyı kapatmıştı.

La Pasion Turca ne demek? Türkçe anlamı nedir? La Pasion Turca ne demek? Türkçe anlamı nedir? Haberi Görüntüle

"BEN NEDEN ERKEN SEÇİM İSTEMEYEYİM" 

Bugüne gelindiğinde ise Özgür Özel ağız değiştirerek; erken seçimin '1,5 yıl sonra olası' olduğunu ifade etti ve şunları söyledi;

"Erken seçim 1,5 yıl sonra olası. Erken seçim için 360 milletvekilinin oyuna ihtiyaç var. İstiyor muyum? Gelecek hafta, gelecek ay olsun istiyorum. Ben neden erken seçim istemeyeyim. Siyaseten böyle devam edeceklerse erken seçim kaçınılmaz olur."

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading