Özgür Özel'den tepkilere yanıt: Erdoğan geldiğinde yine ayağa kalkarım

Meclis'in yeni yasama yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan geldiğinde CHP grubunun ayağa kalkmasına tepki gösterenlere yanıt veren Özgür Özel ''Tayyip Bey orada konuşurken ben son 6 sene oturdum orada kalkmadım. Ama kimse gelip bana madalya takmadı. Ayağa kalktım buna da madalya takmadılar. Ama o ayağa kalkmayı gitsinler bugüne kadar CHP'ye hiç oy vermemiş AK Partili MHP'li seçmene bir sorsunlar hatta CHP'lilere sorsunlar. Bir daha geldiğinde bir daha ayağa kalkacağım bir daha kalkacağız" dedi.

Gündem

05.10.2024, 11:54

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde açılan Meclis'in yeni yasama yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşam yapmak için salona girdiğinde ayağa kalkmış ve bu tablo CHP kanadında büyük tepkilere yol açmıştı. Konuyla ilgili sosyal medyada Özgür Özel'e sert tepkiler gösterilmişti.

Konuyla ilgili sessizliğini bozan CHP lideri Özgür Özel, Medyascope'tan Ruşen Çakır ve Göksel Göksu’nun sorularını yanıtladı.

İŞKUR TYP kura sonuçları isim listesi 2024! Hangi illerde sonuçlar açıklandı? İŞKUR TYP kura sonuçları isim listesi 2024! Hangi illerde sonuçlar... Haberi Görüntüle

"GELSİN YİNE KALKARIM"

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından siyasette nomalleşme dönemine geçildiğini hatırlatan ve bu doğrultuda hareket edeceklerinin altını çizen CHP lideri gösterilen tepkilere isyan ederek şu ifadeleri kullandı;

''Normalleşmenin bizden çok şeytanlaştırılanlara faydası var. Benim anlatmaya çalıştığım mevzunun özü bu. Tayyip Bey orada konuşurken ben son 6 sene oturdum orada kalkmadım. Ama kimse gelip bana madalya takmadı. Ayağa kalktım buna da madalya takmadılar. Ama o ayağa kalkmayı gitsinler bugüne kadar CHP'ye hiç oy vermemiş AK Partili MHP'li seçmene bir sorsunlar hatta CHP'lilere sorsunlar. Bir daha geldiğinde bir daha ayağa kalkacağım bir daha kalkacağız"

Arda Güler'e hediye edilen BMW i7 fiyatı ne kadar? Arda Güler'e hediye edilen BMW i7 fiyatı ne kadar? Haberi Görüntüle

2028 SEÇİMLERİ

2028 yılında yapılması planlanan seçimle ilgili de konuşan Özgür Özel, ''Gelecekteki seçimin cumhurbaşkanı adayı ben değilim. Seçmenin, Erdoğan karşısında ayağa kalktı diye bana kızıp oy vermeyecek hali yok. Ama bizim partinin sözünü duyabilecek AK Parti’ye önceden oy vermiş seçmen şimdi kulaklarını hiç olmazsa kapatmıyor. Bu bütün göstergeler bunu gösteriyor. Bu yüzden ben her türlü bedeli ödemeye hazırım. Gerekirse kendimi feda edeceğim ama partiye bu seçimi kazandıracağım.” dedi.

Narin cinayetinde Amca Salim Güran'la ilgili yeni gelişme: İzole hücreye alındı! Narin cinayetinde Amca Salim Güran'la ilgili yeni gelişme: İzole hücreye... Haberi Görüntüle

''28 ŞUBAT PAŞALARINI İSTEDİM HALLETTİ''

'Normalleşme' tartışmalarına ilişkin olarak da konuşan CHP lideri, "Normalleşme bitti diyorlar, bitmedi. Ben gerekli görürsem gider Erdoğan ile bir daha konuşurum. 28 Şubat paşalarını istedim, hallettiler; ben de teşekkür ettim" dedi.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading