Papara neden açılmıyor, çöktü mü? 16 Ekim Papara'ya neden giriş yapılamıyor?

Papara neden açılmıyor, çöktü mü? 16 Ekim Papara'ya neden giriş yapılamıyor?

Dijital cüzdan hizmeti olarak görülen Papara sistemlerinde hata alanlar Papara neden açılmıyor sorusuna yanıt aramakta. 16 Ekim tarihinde Papara’ya girişte sorunlar yaşanmakta. Peki, Papara çöktü mü? Papara hizmet veremiyoruz nedir?

Gündem

16.10.2024, 18:33

Dijital cüzdan hizmeti veren Papara sistemlerinde 16 Ekim tarihinde sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar para gönderme ve almada sorun yaşadıklarını söyleyerek Papara çöktü mü sorusunun yanıtını arıyor. Pek çok finansal hizmet için imkan sunan dijital cüzdan Papara uygulaması açılmıyor.

Öğle saatlerinde Papara sistemine giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, ‘hizmet veremiyoruz’ yazısıyla karşılaşıyor.

Papara neden açılmıyor

Hac kayıt yenileme başvuruları yeniden erişime mi açıldı? Başvurular nereden yapılacak ve nasıl bilgi alınır? İşte belirlenen son tarih ve tüm detaylar... Hac kayıt yenileme başvuruları yeniden erişime mi açıldı? Başvurular nereden... Haberi Görüntüle

PAPARA NEDEN AÇILMIYOR, ÇÖKTÜ MÜ?

Bugün öğle saatinden bu yana Papara’ya girişte sorun yaşayanlar Papara neden açılmıyor, neden giriş yapamıyorum sorusuna yanıt aramakta. Sosyal medya hesaplarından konu hakkında paylaşımlar yapan kullanıcılar için Papara tarafından bir açıklama gelmedi.

Papara'nın web sitesi ve mobil uygulamasına giriş yapanlar ‘hizmet veremiyoruz’ yazısı ile karşılaştı.

Papara'dan yapılan açıklamada, "Network kaynaklı bir sorundan ötürü kısa bir süre uygulamamıza erişilemedi. Ancak ekibimiz hızla aksiyon alarak bu geçici sorunu çözdü. Şu anda tüm ürün ve hizmetlerimize kesintisiz bir şekilde erişim sağlanmaktadır. Bilginize sunarız." ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading