Sitede Ara

Pazartesi bankalar saat kaçta açılacak?

Pazartesi bankalar saat kaçta açılacak?

Cumhuriyet Bayramı kapsamında 28 Ekim gününün yarım gün olacağı, 29 Ekim'in tam gün tatil olacağı belirtilmişti. Bu doğrultuda resmi tatil sebebiyle devlet daireleri ve kamu kurumları'da kapalı olacak. Pekala resmi tatil öncesinde Pazartesi günü bankaların açık olup olmayacağı sorusunun cevabı bir hayli merak konusu oldu. 29 Ekim araştırmaları dahilinde vatandaşların en çok sorduğu sualler arasında kendisine yer buldu.

Gündem

25.10.2024, 15:14

Türkiye Cumhuriyetin 101. yaş çoşkusunu yaşamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda kamu kurumları ve bazı özel sektörlerde resmi tatil olması nedeniyle hizmet vermeyecek. Okullar ve üniversitelerin eğitime ara verileceği belirtilirken bankaların ise pazartesi günü hizmet verip vermeyeceği merak ediliyor.

Kim demiş Avrupa insanı medeni? Seküler hayatın çağdaş köpekleri...  Köpek tasmasıyla gezen gençler hangi ülkede? Kim demiş Avrupa insanı medeni? Seküler hayatın çağdaş köpekleri... Köpek... Haberi Görüntüle

PAZARTESİ BANKALAR​ TATİL Mİ? 

Pazartesi günü yarım gün çalışmanın ardından resmi tatil kapsamına girecek. Bu doğrultuda; bankalar, hastaneler, sağlık ocakları, noterler ve kargolar pazartesi günü 13.00'e kadar hizmet verecek.

Bankalarada işlemlerini halletmeyen isteyen vatandaşların saat 13:00'a kadar yapması konusunda uyarılarda yapıldı. Aksi takdirde bankalar 29 Ekim tarihinde hizmet veremeyecek. Vatandaşlar banka işlemlerini 30 Ekim itibarıyla yapabilecek.

TUSAŞ saldırısında şehit olan taksici Murat Arslan'ın babasından yürek yakan sözler: 'Bir kolumu kırdılar' TUSAŞ saldırısında şehit olan taksici Murat Arslan'ın babasından yürek yakan... Haberi Görüntüle

29 EKİM ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ OLACAK?

Cumhuriyet Bayramı sebebiyle salı günü üniversiteler ve okullarda eğitime ara verilecek. 28 Ekim günü ise okullarda yarım gün eğitim verilecek.

Böylece öğrenciler 1,5 günlük tatil yapmış olacak. 

Bakan Özdemir Göktaş'ın bulunduğu araç kaza yaptı Bakan Özdemir Göktaş'ın bulunduğu araç kaza yaptı Haberi Görüntüle

29 EKİM KUTLAMALARI İPTAL Mİ?

23 Ekim'de Ankara TUSAŞ tesisinde gerçekleşen üzücü terör saldırısı sonrası birçok belediye, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını iptal ettiklerini açıkladı. İlk olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iptal kararı geldi. Ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi de benzer bir açıklama yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ise henüz bir açıklama yapılmadı. Gelişmeleri takip etmek için haberlerimizi izlemeye devam edin.

Odeabank'ın yeni sahibi belli oluyor: şirketin %96'sını satın aldılar. Odeabank'ın yeni sahibi belli oluyor: şirketin %96'sını satın aldılar. Haberi Görüntüle

29 EKİM'DE ÜNIVERSİTELER TATIL Mİ?

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 29 Ekim Salı günü üniversiteler ve okullar tatil olacak. 28 Ekim'de ise okullarda yarım gün eğitim verilecek. Böylece öğrenciler 1,5 günlük bir tatil fırsatı yakalamış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading