Sitede Ara

Pençe-Kaplan Operasyon bölgesinden acı haber: 1 asker şehit oldu

Pençe-Kaplan Operasyon bölgesinden acı haber: 1 asker şehit oldu

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde bir asker şehit şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Sözleşmeli Er Kander Babür'ün rahatsızlanarak şehit olduğu duyuruldu.

Gündem

25.10.2024, 23:57

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bulunan Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde rahatsızlanan Sözleşmeli Er Kander Babür'ün rahatsızlandığını, revide yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi. 

Ekin Zühre neden öldü? Ekin Zühre neden öldü? Haberi Görüntüle

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de yayımladığı mesajda "Kahraman silah arkadaşımız 25 Ekim 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading