Yandex Metrica

Pendikli Forrest Gump! Yıllardır E-5 karayolunda yürüyen adamın hayat hikayesi ortaya çıktı

Pendikli Forrest Gump! Yıllardır E-5 karayolunda yürüyen adamın hayat hikayesi ortaya çıktı

Sosyal medyada gündeme gelen, her gün düzenli E-5 karayolunda Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır yürüdüğü belirtilen adamın hayat hikayesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Gündem

11.07.2024, 12:27

İstanbul'da Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe mevkilerinde sık sık rastlanan kişi, sosyal medyada büyük merak uyandırdı. 'Pendikli Forrest Gump' olarak adlandırılan şahsın hayat hikayesi ortaya çıktı.

Bakan Fidan: PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sardı Bakan Fidan: PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sardı Haberi Görüntüle

50'Lİ YAŞLARDA, KAR VE YAĞMUR DEMEDEN YÜRÜYOR

Adının Selami Salman olduğu öğrenilen vatandaşın, Pendik'te annesinin ve kardeşinin yaşadığı aile apartmanında yaşadığı öğrenildi. 50'li yaşlarda olan Salman, iddiaya göre yaz, kış fark etmeksizin sabah saatlerinde evden çıkıyor ve E-5 karayolunun yan yolunda ya da orta refüjde saatlerce yürüyor.

Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

SEVDİĞİYLE NİŞANLAMIŞ, KIZIN AİLESİ İSTEMEMİŞ

Oğlu Selami Salman ile aynı apartmanda yaşayan annesi Medine Salman, Selami Salman'ın daha genç yaşlarında neşeli bir insan olduğunu şimdiki halinden farklı olduğunu dile getirdi.

Genç yaşlarda sevdiği kadın ile nişanlandığını, kız tarafının istememesi üzerine 9 yıl süren nişanın bozulduğunu söyleyen Medine Salman, yaklaşık 10 yıl önce de oğlunun düşerek kaza geçirdiğini ve kafasından yaralandığını belirtti. 

Anne Salman, oğlunun nişanının bozulmasının ve kafasından yaralanmasının psikolojisini ve sağlığını kötü etkilediğini, bu olaylardan sonra oğlunun sürekli yürümeye başladığını dile getirdi.

Salih Yıldız-Luka Mkheidze Judo yarı final ne zaman, saat kaçta ? Salih Yıldız'ın karşılaşması bu akşam mı, yarın mı? Salih Yıldız-Luka Mkheidze Judo yarı final ne zaman, saat kaçta... Haberi Görüntüle

'SELAMİ'Yİ ARIYOR MİLLET, O BENİM'

E-5 karayolunda yürürken aynı zamanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Selami Salman, “İki tur atıyorum. Sabah ve akşam. Sabah 8'de çıkıyorum. Söyleyecek bir şey yok. Ne diyeceğim? Sen de yürüyorsun, sen neden yürüyorsun? Yürürken bunalmıyorum. Kartal'a kadar yürüyorum, Tersane Köprüsü'nden dönüyorum. Sonra eve gidiyorum. Selami'yi arıyor millet, o benim” dedi.

Neden yürüyorsun sorusu üzerine Selami Salman, “Bekle gör” şeklinde cevap verdi.

Salman konuşmasının devamında, “Burası bana iyi geliyor. Bir istediğim yok. Su veriyorlar, arabadan veriyorlar. Söylüyorum; ‘Selami ben.” dedi.

24 Temmuz mazota indirim mi yapılacak? Bu gece motorine indirim gelecek mi? 24 Temmuz mazota indirim mi yapılacak? Bu gece motorine indirim... Haberi Görüntüle

9 SENE NİŞANLI KALDI

Selami Salman'ın annesi Medine Salman, “Önceden çok neşeli bir çocuktu. Bir kız sevmişti, nişanladım. 9 sene nişanlı kaldı. Ondan sonra düğüne hazırlanırken nişan bozuldu, kız tarafı vermedi. Psikolojisi bozuldu bunun. Kendini oraya buraya vurdu. ‘Daha evlenmem' dedi. Bir de kaza geçirdi, kafasını vurmuş. Ondan sonra hala yollarda dolaşıyor. Öteki çocuklarım gibi sağlıklı olmasını istiyorum ama gücüm yok. Beyim öleli 33 sene oldu. Bazen çocuklar için kızlar için ‘gelmesinler' diyor. Ama her zaman değil. Sevdiği kız çoktan evlendi çoluk çocuğu var. Ama bu evlenmedi. Çaresizim. Kötü evde oturuyor diyorlarmış internette. Ne ilgisi var. Ben orada iki gelinle oturdum, kaç tane torunla çocukla oturdum. ‘Yolda yürüyor' diyorlar. Aç susuz sanıyorlar. Yarı yiyor yarı yemiyor. Güneşte soğukta kışta dolaşıyor. Sağlıklı olsa demek ki dolaşmaz bu kadar. Tedavi edilmesini istiyorum” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading