Yandex Metrica

Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Pera Palas'ta Gece Yarısı bitti mi?

Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Pera Palas'ta Gece Yarısı bitti mi?

Netflix'in sevilen Türk dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezonu uzun bir aranın ardından 12 Eylül'de platformda yerini alacak. Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı dizi yeni sezonunda bambaşka bir konuyu işleyecek. Netflix'in milyonlarca abone tarafından izlenen dizisinin 3. sezon tarihi ise şimdiden merak konusu oldu. Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Pera Palas'ta Gece Yarısı bitti mi, yeni bölüm yayınlanacak mı? sorusuna yanıt arıyor.

Gündem

31.08.2024, 17:30

Netflix'in sevilen Türk dizisi "Pera Palas'ta Gece Yarısı" uzun bir bekleyişin ardından 2. sezonla Netflix'te yerini almaya hazırlanıyor. 12 Eylül'de Netflix ekranlarında yayınlanan dizinin en çok izlenen yapımlar arasına girmesi bekleniyor. İlk sezonda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizinin 2. sezon bölümlerinde bambaşka konu işlenecek. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerinde olduğu Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezonu 12 Eylül'de Netflix'te yerini alacak. Dizi severler şimdiden Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman çıkacak? sorusuna yanıt arıyor. 

DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da ne işi var? DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta,... Haberi Görüntüle

PERA PALAS'TA GECE YARISI 3. SEZON NE ZAMAN?

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon 12 Eylül'de yayınlanacak. Dizinin 3. sezon bölümleri hakkında yapımcılardan ve yayıncı kuruluştan henüz bir açıklama gelmedi. En iyi ihtimalle dizinin 2026'da yeni sezonla ekranlara gelmesi bekleniyor. 

Dışişleri'nden Azerbaycan’da gerçekleştirilen seçim açıklaması: 'Tarihi önem taşımaktadır' Dışişleri'nden Azerbaycan’da gerçekleştirilen seçim açıklaması: 'Tarihi önem taşımaktadır' Haberi Görüntüle

PERA PALAS'TA GECE YARISI 2. SEZON KONUSU NEDİR?

Bir zamanda yolculuk dizisi olan Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezonda yeni maceraları ekrana getirecek. 

Esra, 1995 yılında, kendisine ait 1940’larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafı bulur ve annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyar.

Ahmet'in zamanla oynamamak gerektiği uyarılarını dinlemeyen Esra kendisini yeni serüvenin içinde bulur.

Esra annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder.

Zamanda bir kırılmaya neden olan Esra ve Ahmet’in bir de davetsiz misafiri vardır. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit de, aşkının peşinden 1919 yılından 1941’e gelmiştir. Başları yeterince dertte olan ikilinin karşısına bir de Halit’in çıkması, işlerin daha da karışmasına yol açar.

İlk ders zili bugün çaldı milyonlarca öğrenci ders başı yaptı: Yeni müfredat hayata geçti İlk ders zili bugün çaldı milyonlarca öğrenci ders başı yaptı:... Haberi Görüntüle

PERA PALAS'TA GECE YARISI OYUNCULARI

Selahattin Paşalı

Halit

 

Hazal Kaya

Esra

 

Hakan Dinçkol

Mustafa Kemal Atatürk

 

Yasemin Szawlowski

Sonya

 

Tansu Biçer

Ahmet

 

Nergis Öztürk

Eleni

 

James Chalmers

George

 

Engin Hepileri

Reşat

 

Clare Louise Frost

Agatha Christie

 

Yasemin Sannino

Seniha

 

İpek Çiçek

 

Ahmet Kürşat Öçalan

 

Ahmet Varlı

Dimitri

 

Osman Albayrak

Naim Efendi

 

Okan Has

 

Ergun Metin

Fahrettin

 

Murat Okay

 

Murat Kurt

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading