Yandex Metrica

Sitede Ara

Pera Palas'ta Gece Yarısı Halime kimdir? Halime'yi hangi oyuncu oynuyor?

Pera Palas'ta Gece Yarısı Halime kimdir? Halime'yi hangi oyuncu oynuyor?

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon bölümleriyle 12 Eylül'de Netflix platformunda yayınlanacak. Platformun en çok izlenen yapımlarından biri olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi konusu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirmeyi başardı. Dizide Halime karakterini canladıran genç oyuncunun kim olduğu da merak ediliyor. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı Halime kimdir? Halime'yi hangi oyuncu oynuyor?

Gündem

11.09.2024, 18:44

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi uzun bi bekleyişin ardından 2. sezon bölümleriyle 12 Eylül'de Netflix platformunda yerini aldı. Dizi konusu ile ve çekildiği mekanlarla adından söz ettirmeyi başarırken 1. sezonda görmediğimiz yeni karakterler de 2. sezonda performansı ile izleyicilerden beğeni topladı. Dizide Halime karakteri de performansı ile oldukça fazla konuşuldu. Pera Palas'ta Gece Yarısı Halime kimdir? Halime'yi hangi oyuncu oynuyor? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı.

İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı Haberi Görüntüle

PERA PALAS'TA GECE YARISI HALİME KİMDİR?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonunda Halime karakteri izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Halime'yi genç oyuncu Tuğba Çom canlandırıyor. Tuğba Çom daha önce pek çok dizide rol almıştı. 

Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili yeni gelişme! 4 yıl hapsi isteniyor Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili yeni gelişme! 4 yıl hapsi isteniyor Haberi Görüntüle

TUĞBA ÇOM KİMDİR?

Tuğba Çom, 1990 yılında doğdu.

Tuğba Çom, 2011 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

"Benim İçin Üzülme" adlı dizide rol alarak dizi dünyasına adım atmıştı. Dizidenki Emine Demirci karakteri sayesinde geniş kitlelerce tanındı.

İstanbul Devlet Tiyatrosu bünyesinde yer alan genç tiyatrocu pek çok tiyatro oyununda da yer aldı. 

2010 yılından beri Misafir Oyuncular Drama Atölyesinde eğitmenlik yapmaktadır.

Jet Sosyete dizisinde rol almıştır. 

18 Eylül Gaziantep Murat Boz konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede, ücretsiz mi? 18 Eylül Gaziantep Murat Boz konseri ne zaman, saat kaçta?... Haberi Görüntüle

PERA PALAS'TA GECE YARISI NEREDE ÇEKİLDİ?

Sekapark'ta 300 bin metrekare açık alana ve 55 bin metrekare kapalı alana kurulan Avrupa'nın en büyük film platosunda gerçekleştirilen çekimlerde, İstiklal Caddesi'nin nostaljik tramvayından Beyoğlu'nun meşhur mekanlarına kadar 1920'lerin her detayına yer verildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading