Perşembe kar geliyor! İstanbul'da sıcaklıklar 6 derece birden düşüyor

Perşembe kar geliyor! İstanbul'da sıcaklıklar 6 derece birden düşüyor

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen yeni haftada kar yağışı için resmen tarih verdi. Perşembe gününden itibaren soğuk hava dalgasının yurda giriş yapacağından söz eden Şen, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksekleri için uyarılarda bulundu.

Gündem

14.10.2024, 11:15

Yurdumuz genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken ilk uyarı Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den geldi. Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların düşeceğinden söz eden Şen, Çarşamba günü için de Marmara'yı uyarmaktan geri kalmadı.

Şen'in yapmış olduğu son hava tahminine göre; kar yağışlarının Doğu Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun yüksek kesimlerinde etkili olacağı kaydedildi.

Adalet Bakanı Yardımcısı Mehmet Yılmaz kimdir? Adalet Bakanı Yardımcısı Mehmet Yılmaz kimdir? Haberi Görüntüle

PERŞEMBE KAR GELİYOR

Şen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Bugün Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusundaki yağmurun dışında yurtta yağış yok. Marmara'ya çarşamba günü yağmur geliyor. Perşembeden itibaren İç ve Kuzey bölgelerde sıcaklık 3-4 derece düşecek. Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yükseklerinde Kar yağışı görülecek.”

Kar Yağışı

“Ortalamanın üzerinde seyreden sıcaklıklar perşembe gününden itibaren Güney Ege, Akdeniz Kıyısı ve GDA dışında hava soğuyacak. Sobalar yanacak kışlıkları giyeceğiz. Batı'da kar yok ama soğuk var. Kar Doğu Karadeniz iç kesimleri ve Anadolu'da yükseklerde görülecek.”

“İstanbul bugün 21 derece yağış çarşamba günü geliyor Perşembeden itibaren 15 dereceye düşer. Ankara bugün 21, perşembe 15 derece, İzmir bugün 28, perşembe 24 derece. Antalya hafta boyu 27-28 derece.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading