Perşembe'ye dikkat! Rusya'dan kar yağışlı hava geliyor! Bolu, Kastamonu ve İç Anadolu...

Perşembe'ye dikkat! Rusya'dan kar yağışlı hava geliyor! Bolu, Kastamonu ve İç Anadolu...

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken Perşembe gününden itibaren soğuk hava dalgası geliyor. Meteoroloji uzmanları Doğu Karadeniz’de beklenen sağanak yağışlar nedeniyle Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı verirken Bolu-Kastamonu zirveleri kar yağışı ile tanışacak. İstanbul’da ise hava 8 derece kadar soğuyacak.

Gündem

15.10.2024, 12:17

Meteoroloji’den peş peşe gelen uyarılarla birlikte uzmanlar Perşembe gününü işaret ederken havalar doğu bölgelerden başlayarak soğumaya doğru gidecek. Rusya üzerinden gelecek soğuk hava dalgası ile birlikte Bolu-Kastamonu zirvelerinde kar yağışı görülecek. İstanbul’da da hava sıcaklıkları 12-13 derecelere kadar düşecek.

Özellikle de ülkemizin kuzey ve kuzey doğu kesimlerinde sağanak yağış ve fırtına yoğun bir şekilde hissedilecek ve ani sıcaklık düşüşleri yaşanacak.

Meteoroloji uzmanlarından gelen son tahminlere göre; Türkiye’de kış mevsimi Perşembe günü başlıyor. Yapılan değerlendirmeler ışığında Doğu ve İç Anadolu’nun yükseklerinde kar yağışları görülecek.

Kar Yağışı

Bahçeli'den 'DEM Parti ile tokalaşma' açıklaması: Bakın hangi liderin konuşması harekete geçirdi Bahçeli'den 'DEM Parti ile tokalaşma' açıklaması: Bakın hangi liderin konuşması... Haberi Görüntüle

KAR GELİYOR!

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen özellikle iç kesimlerde kar yağışlarının etkili olacağını söylerken Anadolu'da yüksek rakımlı dağlarda kar yağışının etkili olacağından söz etti.

İstanbul’da Salı günü sıcaklık 21 derece olacak. Çarşamba günü 20 derece olacak sıcaklıklar öğleden sonra yerini serin bir havaya bırakacak. Perşembe günü hava soğuk gündüz bile 15-16 derece olacak sıcaklıklar 12-13 derecelere kadar düşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading